1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@mami1616 hocam estagfurullah bazen tartismalar oluyor uzuluyorum acikcasi hepimiz bir hedef ugrunda caba sarfediyoruz kalpler kirilmasin derdim o yuzden oyle yazdim. gecen sene 65 ile kapatmis ve bu nete sahipsen calismalisin hocam cunku bir de bazi arkadaslarimiz sorulari yanlis hatirlayabiliyor yanlis dogru oluyor dogru yanlis oluyor o yuzden moral bozmak ya da olmadi demek de mantikli degil girecekmis gibi calismaya devam etmek gerek
-
@simer93 ben ilk defa girdim hocam tecrubeli arkadaslarimiz varsa bilgilendirirlerse iyi olur
-
@mj_23 anladım teşekkürler hocam
-
@simer93 rica ederim
-
Her sınav sonrası ve özellikle iyi geçtiyse kaydırma mı yaptım acaba diye tiribe giren var mı benim gibi
-
@simer93 o sınavda kolaydı ama vdk ve ptt uzmanlığı ile çakışıyordu galiba o yüzden ciddi bir artış olmadı.
-
@Hasso anladım hocam hakkımızda hayırlısı olsun o zaman teşekkür ederim
-
@simer93 Son 4 sınav 64 65 arasi dogru ile kapattı diye bir bilgi verdi arkadaş bana .
Evet haklısınız o sınavda kpss nin ardindan yapılmışti . -
@mami1616 geçen sene biraz yüksek kapatmıştı hatta 83,7 olması lazım. 45e 19 içerdeydi sondan
-
@law hocam 64 doğru yapıyor yani 64 65 bantlarında geziyor
-
@mami1616 evet hocam
-
Arkadaşlar herkesin yazdığı sonuca güvenip kendi motivasyonunuzu bozmayın , çoğunun sonucunun doğru olmadığını size rahatlıkla söyleyebilirim , enseyi karartmayın çalışmalarınızı aksatmayın
-
-
@lafz ben 45 19 diye duymuştum hocam ama bilmiyorum
-
Bende 45-22 diye biliyorum. 225.yi
-
@lafz 46-21
-
@lafz 47 17 ye hocam dogrudur
-
bir önceki sayıştayda 24 / 50 yaptım 94 puan ile 17. olmuştum düşünün 74 doğru ile ilk 20 idi
bu sene 19/ 46 gelecek gireriz diye düşünüyorum son 3 sayıştaya girmiş biri olarak gecen seneler muhasebe kolaydı 14 yapmıştım bu sene 9 yaptım yani bir taraf fazlalık diğer tarafı tamamlayacak hukuk vs gibi yine 63 gibi kapatacak buraya yazın -
Kimseyi kırıp üzmek istemem. Sınavdan bir gün önce de söyledim. Allah kazanan hakkını almayı nasip etsin.
Geçen seneki forumu inceledim. Netlere göz gerdirdim. Ne yazık ki, bu sene muhasebe zor olsa da, gkgy netleri geçen seneye göre daha düşük çıksa da, anketlere katılanlar açısından bu sene puanlar daha yüksek görünüyor. Özellikle alandan netler bu sene biraz daha yüksek. Gkgy daha az netler var bu sene. Muhtemelen gkgy standart sapması bir tık daha iyi gelebilir. Ama alanda netler biraz daha fazla geçen seneye göre. Sınavın kapatma puanı geçen seneden 1- 2 puan yüksek gelebilir gibi.
Geçen sene 46 alan 21 gkgy sonucuna sahip aday içerideydi. Ayrıca standart sapmaya bağlı olarak ve de alan ağırlıklı yapmadan dolayı bunun 2 neti altında olanlardan girenlerde oldu sıralamaya.
Bu sınavında şahsi fikrim, 48 - 20 bandının içeride olacağı. Bunun 2 puan altında olup, alan ağırlıklı yapan ya da standart sapmanın nimetlerinden faydalananlar da içeri girebilir. Ancak bunlar tahmindir. Kimse sonucu bilemez. Ben bu sınavı, 2016 yılında 40 alan, 25 gkgy ile kazanmıştım. Kimse ümidini kaybetmesin. Hep beraber 64 üstü neti olan, yazılı sınava çalışalım. Bir şey kaybedecek değiliz neticede. -
@cenk bir önceki sınav bir arkadaş 18 gk gy 49 alan ile 115. oldu düşünün ve suan sayıştay denetcisi ben 17. oldum klasik elendim yani demek istedğim 63 65 arası kapatır bu sınav
şöyle düşünelim 80 kişi 70 üzeri yapsın
100 kişi 65-70 arası alsın
63-65 arası 45 50 kişi bu sınavda içerde emin olun ben 65 yaptığım için demiyorum sadece olağan durum biraz böyle gibi en kötü seneryo 65-66 olan girer gibi