1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Netlerini paylaşmayan kalmasın lütfen
-
@law net beklentilerinin olduğu listede adınızı göremedim
-
@Yaylalı 67 uzeri olmasi bence imkansiz
-
@mami1616 Max 68 diyorum ben
-
@Hasso 47ye 20 hocam eklenebilir
-
@mj_23 64-65 bandını çok yoğun hissediyorum hayırlısı olsun
-
@cenk law 47-20
Bulamadım 48-23 -
@law inşallah hocam dediğin gibi olsun
-
@mj_23 inşallah hocam
-
@mj_23 Günaydın hocam geçen sene 245 45-19 la içeride kalmışken 2018 Agustos da 48-18 226. olmuş. Alan ağırlıklı olmasına rağmen bence bayağı bir fark olmuş. Sınavın zorluk derecesi ile mi alakalı sizce ?
-
@havageymtaksim 2018 baz alma iki Sınav birden değerlendirildi
-
@madman katiliyorum bir de tabi yapilan netlerin agirlikli olarak alan kismindan ya da gkgy sapmasinin yonune gore oldugunu dusunuyorum. bu sene biz elbette tahminlerimizi yaziyoruz ama 70 kisilik su tabloya baktigimizda 67-68 bandi baraj gibi duruyor ozellikle muhasebe ve gk tarafinin son siralari etkileyecegi asikar
-
@havageymtaksim 2019 çok zor sınavdı, ilk 2019 yapılsa 60 la bile kapatırdı. 2018 çok basit sınavdı ayrıca vdk ve ptt uzmanlığı ile çakışıyordu. Bu durumlar olmasa 68-69 la kapatabilirdi
-
@Hasso zor bir sinavda 65 ile kapatmissa tabi son sinav daha kolay bir sinavdi 67-68 olasi gibi duruyor bence
-
52 alan 14 gkgy gelme ihtimali var mı?
-
@jamiryou hocam geçen anketi sonuçlarına gore, bu sene 2 - 2.5 puan yukarıda kapatması olası. Bu da 2 alan sorusu ya da alan sorusu ile 2 gkgy sorusu fazla kapatabilir gibi görünüyor.
Sizin puanınız yüksek. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. -
@jamiryou öyle bir algi olusturuldu ki 52 alan yapan adam suphe duyuyor snav aciklannca cok kisinin cani yanacak gibi klasik calsmayanlardan
-
@samatta çoğu kişi bana gelmez diye bıraktı çalışmayı sonuçlar açıklanınca sürpriz olacak herkese. Ben yine diyorum sınav çıtır çerez bir sınav değildi,muhasebe diğer alanları dengeledi,yine aynı kapatacak,bu söylenenler bence muhasebede çok net sorular olsa geçerli olurdu. Ama geçen seneki sınavda 12-13 muhasebe yapan bir sürü kişi vardı,bu sene hiç sanmıyorum 10 yapan seviniyor.
-
@law sonuclar sanirim 1 aralikta aciklaniyor degil mi gecen sene ne kadar surede aciklanmisti acaba
-
@mj_23 yine 1 ayda açıklanmış hocam. Bu sene katılım az diyorlardı ya belki bir ihtimal erken açıklanır ama sanmıyorum