1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@Hasso heryerinden kibir akiyor seni bir makam mevki sahibi olarak dusunemiyorum.
-
@samatta kibir önemli bi meziyet, tarihte önemli rol oynayan mütevazi biri var mı ki
-
@Hasso sen burda bos yapma tarihi yazarsın.
-
@Hasso kardeşim pohpohlacak bir durumum yok daha önce kazandığım sınavlar. Tartışmayacağım seninle.
-
@Hasso nasıl bir tabir kol gibiydi felan sen bşr yerde uzman felan mısın ? yazık konuşma tarzına bak kardeşim sen mülakatta elerler
-
@Hasso doğru yazılışı “mütevazı” şeklinde.
-
@johnwick hiç umrumda değil
-
@Hasso sen de kimsenin umrunda değilsin
-
Arkadaşlarım şu zor zamanlarda kalp kırmanın bir yararı yok istirham ediyorum birbirinizle uğraşmayın herkesin amacı belli iş güç sahibi olmak hepimizin morali bozuk ve kötü bir zamandayiz anlayışlı olalım birbirimize daha iyi olmaz mı ? Görünce yazılanları insan gerçekten üzülüyor
-
@johnwick anlaşılan senin umrundayım
-
@Hasso benim sadece dikkatimi dağıtıyorsun.
-
Admine yazdım hesabımı kapatırmısınız diye. Dernekler denetçiliği duyumunu ilandan 2 hafta önce ben verdim adam elemek gibi derdim olsa duyum vermezdim.Beni anlayamıyorsunuz ama saldırmaktanda geri durmuyorsunuz
-
@Hasso hocam siz sınavın kaç bandında kapatacağını düşünüyorsunuz
-
@simer93 aklımdan 70 geçiyor ama sınavın bana kolay gelmiş olabileceği ihtimalini düşününce 47-22 veya 48-20
-
@Hasso hocam bakın kimse size saldırayım diye özellikle çaba içinde değil. Yahu biz biraz düşünce istiyoruz çok mu? Tamam 1. olun ama insanlara da saygı duyun ne var yani? Ben kimsenin modu düşmesin diye seçerek konuşuyorum her zaman. Siz de yapın. Ayrıca üslübünuz çok normalmiş gibi, burda bir de admine yazdım ben aslında çok iyi niyetliyim gibi bir tavır takınıyorsunuz. Bu süreçte insanların her şeyden önce morale ihtiyacı var. Yahu bırakın adam kazandım herhalde desin sevinsin onun gazıyla başka sınavlara güzel motive olsun. Ayrıca Sayıştay yazılısına çalışsa vergiyi de aradan çıkaracak. İşte bu kadar şeyi bir arada düşününce amacınız elbette ki sorgulamaktır.
-
@johnwick kırdıysam da affola. Fakat durum bundan ibaret.
-
Bu sınav 67nin üstünde kapatırsa grup üyeliğimi sonlandiracagim ve bir daha burda kimseye rahatsızlık vermeyeceğim.
-
Burada bir çok kişi yüksek kapatabileceğine dair yorumlar yapıyor,ama bunca kişiden tek bir kişi tepki çekiyor,şapkayı öne alıp düşünmek lazım işte acaba neden diye. Yoksa herkes düşüncesini yazmakta özgür kimseye lafımız yok
-
@lallanaa 64-65 bandında kapatırsa ki düşüncem o yönde, bazı kişilere 2 çift lafım olacak benimde
-
@johnwick ben bu tarz motivasyon yazısı görünce sinir oluyorum. Sahte buluyorum. Birisi şu kadar netim var deyince '' bence sana gelmez kardeşim'' diyebilmeliyim onunda bana teşekkür etmesi lazım.yazmayacam artık hepinize başarılar