1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@Hasso hocam size 60 net yapmış adama olumsuz yorum yapmayın demiyoruz,ama gerçekten kazanma ihtimali olan kişilere gelmez diyorsunuz bu işte yanlış olan
-
@Hasso hocam hiç birimiz otorite değiliz. Sizin de öyle bir göreviniz yok. Ama söylediklerim eğer size de mantıklı geldiyse yazmayın hocam en doğrusu. Bu kararınızı destekliyorum.
-
@Hasso birader senin anladığım kadarıyla kpss puanın 85 altında. Ama verginin yazılısına çalışıyorsun? Neden peki? Yani sayıştaydan 74 net yapmana rağmen ben bile vergiye çalışıyorum demek sence daha sahte değil mi? Demeye çalıştığım şey; kendin sana gelmez diyecek kadar dobrasın kpss puanın 85’in altındaysa hangi motivasyonla vergiye çalışıyorsun? 85’in altına düşme ihtimali olmadığını düşük olduğunu bile bile ya da 74’e sayıştay yazılısının gelme ihtimalinin olduğunu bile bile sayıştay’a değil de neden ben vergiye çalışıyorum diyorsun? Buradaki matematik nerede soruyorum sana?
-
@önemli Müge anlı mısın be kardeşim adamı perişan ettin .
-
@lallanaa hahahah gerçekler su yüzüne çıktı
-
@önemli öyle deme ama tarih yazacak arkadaş cok onemli bir meziyeti varmiş
-
hocalarım sabah akşam buradan herkese laf yetiştirmeye çalışan birinin bu sınavı kazanma ihtimali yok. sonuçlar açıklanınca burada kimse kimseyi sorgulamayacak.
-
@önemli 2019 puanım yüksek olabilir mi sayın şizofren
-
@Hasso ya arkadaş kpss’de 40 soruda 14 yapamayan adam sayıştayda 15 soruda 14 nasıl yapacak? Benim 90 küsür yapan arkadaşlarım bile ... neyse ya sana cevap vermem. 1 saat düşünüp iyi salladın işte. şizofren değilim ama bence biri şizofrense bunun sen mi ben mi olduğunu emin ol buradakiler biliyordur.
-
@önemli sen kafanda bi şeyler kurmuşsum onları doğru sanıyorsun.2018 de benim kpss puanım 90 dı, 2019 biraz daha düştü, 2020 de hepten batırdım.İktisadım iyi diye nerdeyse 1 yıldır bakmamıştım.
-
@Hasso hasso yazmadan edemedim
-
Arkadaşlar konuyu kapatın bence. Boşverin.
-
@kalemcanavarı Çankaya müfettişlik ne oldu reis
-
@kalemcanavarı belediye sakata getirdi beni ama izin almışlar ilana çıkacakları tarih muallak
-
@Hasso hadi inşallah
-
Sayistayin sitesine bir bakayım dedim kapalıydı acaba sonuçları mi aciklayacaklar bilemedim umalım ki erken açıklansın
-
@jeffbezos sonuçları ÖSYM açıklıyor hocam.
-
@jeffbezos bu kadar boş muhabbet dönen başka bir başlık yok cidden biran önce açıklansa da bi faydamız dokunsa birbirimize
-
@strtmn onu bile bilmiyorum ilk defa girdiğim nasıl da belli
-
@churcill evet hocam ben de istiyorum inşallah hayırlısı