1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Şimdiye kadarki en gerçekçi taban tahmini nedir acaba
-
@jeffbezos maalesef öyle. Açıklansa da ona göre gardımızı alsak bari en azından ikilemden çıkarız. Olacaksa da olmayacaksa da bir an önce çıkalım şu ikilemden
-
@tefekkür bencede hocam beklemesi ve beklentiye girmek kadar sinir bozucu bir şey yok puanlarda kritik benim kendi açımdan söylemem gerekirse. O yüzden daha da sinir bozucu
-
@johnwick benim görüşüm 65 ve üzerinin şansı yüksek hocam ama altını göreceğini sanmıyorum
-
@jeffbezos neden 65 mi bekliyorsun?
-
Son 4 sınav 65 ile kapattı .
1- Bu sene bazı alanlar gecen yila gore bir tık kolay ama ozellikle muhasebe gecen yillara göre zordu .
2- 3 buyuk sinav insanalari tercihe zorladı
3- bu sene hemen kpss pesine olması daha fazla adayı hazir hale getirdi .
Tüm bu olumlu olumsuz durumlar birbirini götürüp barajin 65 +1 -1 civari olacagini dusunuyorum. -
@marjinalmaliyt57 sadece öngörüydu ankete göre benim cevaplara baktığımda 70 doğru gibi duruyor kardeşim, amacım herkesin moralini bozmaması ve çalışmaya devam etmesini bir nebze sağlamak başkaca bir amacım yok
-
@lallanaa katılıyorum
-
50 ye 15 in şansı nedir arkadaşlar sizce
-
@friedman-25 hasso ve adanali 01 oyle bir maniplasyon yaptiki alandan 50 yapan adam yaziliya kalirmiyim diye sorguluyor
-
@samatta senin benle sorunun ne istersem 100 le kapatır derim sanamı soracam kaçla kapatacağını bildirirken adam ankete göre 70 diyor bisey yok 65 +ekşi 1 diyor 66 diyor bisey yok ben 67 68 diyincemi sorun
-
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok ya boşverin ben kimseden de etkilenip sormadım sadece sormam da ki amaç sapma oluyormu alan ağırlıkli olması benim için şans mı yoksa totalde bende 65 67 arası kapatır diye düşünüyorm
-
@adanali01 dua et 65 altinda kapatmasin bu sinav yoksa cok vebal alacaksnz
-
@samatta vala benim vicdanım çok rahat ister 70 le kapatsın ister 65 sle ben kimseye ders çalışma demiyorum ve yani 25 üstülu yaşlarda insanlarız birilerine bakarak ders çalışmıyorsanız şüphe ederim sizden bidahada benim adımı geçirmeyin
-
@friedman-25 bu alan neyine yaklasabilen kaç aday var diye düşününce muhtemelen girersiniz sıralamaya hocam tebrikler çalışmaya devam elimizden yalnızca bu gelir ️
-
Şimdi 1 aralikta açıklanicak demi hocalarim.
-
@pisagor evet hocam bir an aciklandi sandim yazinca
-
Erken açiklandigi oldumu hic .
-
@samatta tam zamanında açıklanıyor. Erken gelirse de max 1 gün önce gelir.
-
@samatta Ah keşke açıklansa hocam