1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@parpp2 çıkmis sorularda var mı denk geldiniz mi?
-
@parpp2 geçen seneki sınavda yoktu yazılıda da yoktu hocam
-
@parpp2 2018 de de yoktu
-
@abcdefg teşekkür ederim peki Maliye'de kamu harcamaları ve kamu gelirleri ile ilgili durum ne şekildeydi hatırlıyor musunuz? Ben bu derslere de sınava girmeden önce çalıştığımı hatırlıyorum. başlık olarak sayılmasa da soru çıkıyor muydu? çıkmış sorular için konulan link ne yazık ki açılmıyor
-
@parpp2 hocam vala belediyenin mufettislik sınavında sosyal güvenlik kanunu ve ihale kanunu çıkmayacak dediler çalışmadım diğer derslerden 85 üstü almama rağmen bu derslerden 7sorudan 1 tane yapamadığım için kaldım yani ben hiç girmedim bu Sinavada emin olun yani konular içinde yoksa çalışmayın ama varsa çalışın cikmaz demeyin
-
@parpp2 onlarda yoktu hocam her iki sınavdada maliye teorisi-maliye politikası-bütçe-vergi ve vergi usul-tvs oluyor maliye yazılıda da aynı şekildeydi
-
@parpp2 ama tabiki de birazda olsa bakmak gerekir devlet borçları hariç tüm kpps maliye ye hocam
-
Facebook ta 130 bin kişilik grubun seviyesi burdan yüksek
-
@Hasso
Orda takılın o zaman hocam -
@Hasso nerenin hassosuysan yallah oraya
-
2019 test sınavı taban puan kaçtı arkdaslar
-
@abcdefg çok teşekkür ederim
-
@beirutde iletişim uzmanlığı başlığının en lüzumsuz adamı şimdide burayı felç edecek
-
@parpp2 kesin bilgi çıkmıyor
-
@Hasso neyse ki senim gibi trollük yapmiyorum ileti altlarina
-
@ofa hocam sizin yedeklik durumu ne oldu?
-
@Hayaller71
64 gibi birşey duydum dersane hocamdan ama test için mi klasik mi bilemiyorum. testti galiba -
@KamuAdayı 70 sınırı falan yok mu bu sınavda ilk 225 neye göre belirleniyor
-
@Kymkm109 alan ağırlıklı 65 doğru ile kapattı. Puanı hatırlamıyorum.
-
@Mambaa şimdi okudum da ilanı ben yanlış anlamışım.. 90'da 64 doğru gayet yapılabilir arkadaşlar enseyi karartacak birşey yok gibi geldi bana. Ayrıca yanlışlar hesaba katılmıyor diyor ilanda yani yanlışların doğruyu götürmesi durumu yok mu oluyor?