1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
O değil de sınava kalacak 225 kişinin 200 ü sanırım burda:)
-
@samatta ben de aynı fikirdeyim her sene bu geyik dönüyor zaten yine 67 68 bandı götürür
-
@biberot inşallah hocam. Ben bu sınavı gözümde çok büyütmüştüm ama ben bile iktisattan 10 net yaptım. Hukukta mantık yürüterek yaptığım Sorular oldu. Acaba klasik sınavı nasıl oluyor?
-
Forumda zaten cok bir katilim yok 20 30 kisiyiz totalde.
-
@biberot klasik sınavda muhasebe belirleyici bir ders bana göre
-
2018 de 55 20 10. Olmuştum
2019 da 45 25 92. Olmuştum -
@samatta anladim hocam doğrudur.. sizin kaymakamlik kaçti hocam
-
@Pisagor 78.5
-
@samatta kaymakamlik olur hocam sizin, hayırlı olsun
-
@dursundursun hocam bu snava girdinzmi yasa sorulara baktinizmi sizce nasil bir baraj ortlamasi cikar
-
@mj_23 o zaman ticaret hukukunu seçmek daha mantıklı
-
Ben ticaret secmstm ama simdi gelde klasik snava calsmaya basla.
-
@samatta klasik sınavda ne soruyorlar? Kompozisyon konusu genel mi yoksa gene iktisatla falan mı alakalı?
-
Gkgy 23
Alan 48 -
@biberot ben klasik asamasina hic gecemedim tecrubeli arkadaslar illaki yazarlar bizde faydalaniriz hem
-
@mj_23 bencede hocam. Geçen yıllar 65-66 iken bu yıl 68-69 olur. Birde genel kültür iyi sapma getirir. Alandan muhasebe. Hayırlısı olsun.
-
Tereddütte kaldığınız sorulara doğru tiki atarsanız sonu hüsran olur. Yanlış sayın doğru çıkarsa zaten sizindir. Sonra eksik geldi muhabbetleri dönüyor . Benim 4919 ama kılçıksız lop
-
@urfaspor63 ben suphelendiklerimide yanls saydim kuskuya yer birakmadan hesapladim sonra hezeyana ugramayim diye ama simdi ugradim:)
-
@xxxkara 11 4 benim genel kultur
-
Siliyorummm