KPSS A GRUBU 30 ÜSTÜ BEKLEYENLER
-
Evet arkadaşlar bir sınavın daha finali hep birlikte yaşadık. Geçmiş olsun ve akabinden bol kurum sınavlı bir yıl bizim için olsun. Benim sınav konuları ile ilgili bilgilerim çok eski o nedenle yukarıda yazdığım netin hiç bir alan dersinde kıyısından dahi geçemem. 18 net ve üstü yaptığım her alan dersinde kendimi başarılı atfediyorum. Tabi ben sizlerin ne yaptığını ve sonraki yıllarda sınava gireceklere tavsiyeleriniz olacağını düşünerek bu başlığı açtım. Kimler alan grubu sınavlardan 30 net üstü bekliyor? Hukuk, iktisat, maliye ve muhasebe alanlarında 30 net üstü yapacak olan kimler? Bir tanesinden dahi olsa kafidir. En azından bu başlığı okuyan ve 2021 KPSS'ye hazırlananlar sizlere soru sorar. Şimdiden teşekkürler, umarım hepimizin ard arda ilanlarla boğuştuğu bir yıl olur. Büyük memnuniyetle forumda ilan muhabbeti yaparız
-
@Antimülakat güzel bir başlık açmışssınız ancak ösym soruları yayımlamadan yorum yapmak zor duruyor.
-
@Antimülakat kamu yönetimi 30 üstü hukuk 30 gibi ve maliye de 30 gibi var. Ceko 20li netlerde.. ilk zamanlar çok çalışırdık da özel sektör ile birlikte çok yorucu oluyor üstad.
-
@Antimülakat beklenti başlığı olduğu için aslında yanlış cevap vermişim dostum. Hukuk 37.5, Maliye 33.75 , iktisatta 32.5 net bekliyorum. Muhasebede 10 soru boş 2 yanlış var.
-
En son 2017 sinavina girmiştim. Daha düşük netlerle 120lerdeydim. Ancak bu sınav biraz daha kolay gibi geldi.
-
@HaniYaKi tamam kardeşim süper zekaya sahipsin sen aynen sınav çok kolaydı
-
@bcbc3434 teşekkür ederim güzel yorumunuz için ancak bu sınavın zeka olctugunu düşünmüyorum. Beklenti başlığı olduğu için beklentimi belirttim. Siz de belirtebilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar , geçen sene 85 puan alan kişinin yaklaşık sıralaması ve net sayısını bilen var mı rica etsem cevaplar mısınız lütfen ???
-
@ksünr gy gk 72,75 alan 99 net p48 puan 85 sıralama 929
-
Yüksek netlere düşük gelecek gibi duruyor
-
@Hayaller71 Neden netler yüksek mi?
-
35 yaş belirsizliği kalkmadığı ya da sınır olduğu için girmedim ama girseydim her zaman ki gibi hukuk ve kamu yönetimi 30 net ve üstü maliye 20 30 arası iktisat da 18 22 net civarı olurdu benim
-
@Hayaller71 yine puanlar mı düşecek yani hocam
-
@Keynesin-Faizi bence öyle kardes siz ne düşünüyorsunuz
-
@HaniYaKi haklısınız ama bakalım şimdiden yorumlar gelmeye başlar diye düşündüm.
-
@Yakup-cemil çalışırken gayet iyi. Bir de çalışmasan kaç yapacaktın? 35? 38? Maşallah tebrik ederim.
-
Bu sene puanlar geçen sene ile orantılı mi olur yoksa düşer mi
-
Arkadaşlar geçen sene 116 nete kaç puan gelmişti ortalama?
-
@bcbc3434 sorular açıklandı. Hukuk 37 3 , iktisat 33 7, maliye 32 8, muhasebe 29 1
-
huk 30, ikt 25.50, mal 26,75, muh 33 toplam 115.25 net sizce sıralama ve puan ne olur?