NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
@mali-sömürü
1-Muhasebe
2-iktisat
Sapmayı soruyorsan. -
@EsTerGon-Kalesi peki şu an 21 yaşındayım atamalarda yaşın önemi nedir Küçük yaşmı yoksa büyük yaşmı daha çok tercih edilir
-
@mali-sömürü vallahi mülakatlarda ne tercih sebebi ne degil çözemedik ama olumsuz bi durum olmaz zannimca
-
Peki arkadaşlar sapmanın etkisi ne kadar olur.Yani muhasebeden 10 net fazla yapan diğer tarafta hukuktan 10 net fazla yapan aynı netteki iki kişinin puanları arasındaki fark ne olur?
-
@mahalkme sınav baya düşük puanla kapatır diye düşünüyorum, panik yapmaya gerek yok. siz eksik kaldığınız konular neyse onları tamamlamaya çalışın. Guy çıkmış sorulardan konu analizi yapıp ders çalışmaya devam edin.
-
@cnkn kardeşim benim sorumun cevabını biliyomusun
-
Gk gy 60
iktisat 28
Hukuk 35
Maliye 26
Muhasebe 27
Ceko 21
Arkadaslar ceko puaniyla p48 puani kac gelebilir -
@malik p48 de birinci olan uçmadıysa 90 gelmesi lazım ama benim tahminim 88
-
Kpss sonuclari 22 ekimden once aciklanmaz mi acaba? Gecmis senelerde erken aciklanma ihtimali oldu mu arkadaslar?
-
@mrvguy 1-2gun erken aciklanir en fazla
-
@Hayaller71 anladim hocam hayirlisi
-
@mali-sömürü, içinde söyledi: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
@cnkn kardeşim benim sorumun cevabını biliyomusun
bunun cevabını bilmeyiz, ancak puan hesaplama robotundan bahsettiğin değerleri girince aynı netlere sahip ama muh +10/huk-10 net fark atan 2018'de 0.6xx puan daha fazla alıyor (2018 hukuk basit, muh orta zorluktaydı). kesin sonuç olmasa da fikir veriyor tabii.
-
Peki arkadaşlar guy ilanının iptal edilme ihtimali var mı? Hala gelmedi
-
@mali-sömürü burasi turkiye ama yok yani bence edilmez artik büyük baski oluşur olustururuz herkese kepceyle bize kurekle bile degilken artik kimseye yedirmeyiz
-
kpssnin yapılması açıklanması 2 ay kadar sarktığı için o hmb ilanları da sarkacak doğal olarak. kasımdan önce yapılması mümkün değil. beklentiler aralık ocak gibi. ben aralıkta bekliyorum. o yüzden ilan gelecektir mutlaka ama biraz beklemek lazım. diğer kurum sınavları da peş peşe yığıldı çünkü.
-
Arkadaşlar anlamadığım bişey var. şimdi sınav zor olduğunda netlere göre puanlar yükseliyor. Kolay olduğunda düşüyor şimdi mantıklı düşünürsek kpss sınavı kolay olduğunda guy taban puanların düşmesi lazım ama forumda siz tersini konuşuyorsunuz.
-
Son yıllarda istisnasız şu net aralığında yapanların ataması yapıldı türünden bir istatistik var mı? Veya atanmaları 90 puan ve üstü olanlar istisnasız yerleşti diyecek olanlar? Var mı böyle bir hesap kitap yapan?
-
Arkadaşlar cevap verebilirmisiniz soruma.
-
@mali-sömürü tam tersi
Sınav kolay olunca insanların kpss puanları yükselecek ve guy daha yüksekten kapatacak. Misal guy kurum sınavına 2000 kişi alıncak kolay sınavda atıyorum 2000.kişinin puanı 77 iken zor sınavda 2000. Kişinin puanı 75. Bu sebeple de kolay sınav yüksekten kapatır. -
@grwvh ama o durumda yapılan netlere göre puanlar düşüyor.bu durumda da taban puanı düşer. sınav basit olunca herkes yapar ve sapmaadan dolayı 30 nete bile puan düşer sonuç olarak guya başvuranlar düşük puandan başvurur kpss birincisinin puanı düşük kapatır.sizin söyleediğiniz biraz basit düşünceyle olur.