Çekocular bakabilir mi ?
-
Re: 2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI Arkadaşlar merhaba, ben bu yıl ilk kez sınava girdim ve çok bilgim yoktu. Yorumlardan anladığıma göre çeko oturumuna giren herkes hukuk oturumuna da girmiş ben girmedim. Sgk sadece p40 puan türünden mi alıyor ? Bu tercih süreci ve atama hakkında beni biraz aydınlatabilirseniz çok sevinirim? Şimdiden teşekkür ediyorum.
-
@mrvcn nasıl böyle bir hata yaptın. Puan turlerin hesaplanmaz SGK için maalesef.
-
@LioN tabi istatistik mezunu isen. P13 den puanın hesaplanır. Onda hukuk yok.
-
@LioN sadece sgk değil hedefimherhangi bir yere atanmak genel olarak bilgi eksikliğim var atamalar hakkında merkezi atama tercihi nasıl yapılıyor mesela bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
-
@mrvcn kardeşim herhangi bir yerse ciddi puan türlerinden hiçbiri hesaplanmaz. Hukuk oturumu dediğin. Hukuk iktisat maliye. Sen bunlara girmediysen bir avuc puanın hesaplanır sadece ki onlarda pek birşeye yaramaz. A grubundan hedefin varsa gireceksin bu oturumlara.
-
@LioN A grubuna sadece denemek için girdim aslında sadece bir hafta baktım. Asıl amacım B grubundan atanmak.
-
@mrvcn tamam kardeşim o zaman sıkıntı yok. Forumda yine başlıkları gezin. Güzel açıklayıcı bilgiler var a grubu hakkında. Sistemi bir analiz et 2021 için hazırlıklarını ona göre yaparsın. Hayırlısı olsun senin için.
-
@LioN Teşekkür ederim. Sizin için de hayırlısı olsun inşallah.