AktifBank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
AktifBank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
ALIM YAPILACAK İL:
İstanbulEĞİTİM DURUMU:
İİBF MezunuSINAV KONULARI:
1-Genel Yetenek
2-Yabancı DilNOT:
1-Sınavlar online yapılacaktır.
2-Son iki yıl içerisinde TOEFL (IBT) – 85, IELTS – 6.5, YDS – B Grubu sonuçları elde etmiş olan ve bu durumu sınav tarihine kadar belgeleyebilen adaylar yabancı dil testinden muaf tutulacaktır.ÖZEL ŞARTLAR:
1-Yurt içi / yurt dışı seyahat etmeye elverişli olmak,
2-Kamu haklarından yoksun bulunmamak, haklarında herhangi bir nedenle devam etmekte olan soruşturma/kovuşturma bulunmamak,
3-Affa uğramış olsa bile herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak,
4-Resmi dairelere, kurum veya kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü altında bulunmamakBAŞVURU İÇİN LİNK:
https:// www. kariyer. net /is-ilani/aktif-yatirim-bankasi-a-s-aktif-bank-mufettis-yardimcisi-2579697 -
Ben daha önce mülakatına girmiştim yazılı sınav vardı kolaydı ama bu online banka sınavlarından hiç bir şey anlamıyorum kim neye göre başarılı belli değil
-
Sınavına giren oldu mu?
-
@Canqq Sınav linki gönderildi mi?
-
@sbui17 evet
-
Olumsuz olanları da bilgilendirselermiş keşke. Mailimi kontrol ettim ben de şimdi yazılanları görünce bana sınav maili gelmemiş
-
@nrpsmf Klasik ik hareketleri,tüm aşamalar bittikten sonra atarlar olumsuz mailini toplu olarak
-
Online sınava giren var mı arkadaşlar
-
Online sınava girip herhangi bir sonuç alan var mı süreç ilerliyor mu?
-
@ozll sınavdan sonra dönüş alamadım ben
-
@Canqq ben de alamadım da çoğu zaman olumsuzlara geri dönüş yapılmadığından ben elendim diye düşündüm 1 ayı geçti çünkü