17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
İzmit'ten Ankara'ya gidiyorum.Otobüsün %30 a yakını(ben de dahil olmak üzere) bildiğin ders çalışıyoruz
Azmimize sağlık.Hiç bir sınavda bu ciddiyeti görmedim valla -
-
otobüste ben ayaktaym,oturan kadın cep telden saate baktı. onun gördüğü 19:27, benim gördüğüm 1927 teşviki sanayi.kafamda deli sorular
-
Sevgili arkadaşlar yarın gireceğiniz sınavda hepinize başarılar dilerim, hak edenin daha çok emek verenin o kadrolara yerleşmesini umuyorum. Bende gireceğim sınava ama hedeflediğim gibi olmadı ve yeterince çalışamadım yine de tecrübe olacak diyelim
-
Tüm kaymakam adayları Tercihini Yap içinde takılıyor diyorlar . Başarılar arkadaşlar, umarım başarılı olursunuz ve ülkemize faydalı yöneticiler olarak görev yaparsınız .
-
Şu dakika itibariyle sıfırlandım gibi yarın sabaha nolur bilmiyorum
-
Arkadaslar hepinize başarılar. İnşallah bu güzel görevi en güzel şekilde yapacak kişiler o kadrolara yerleşirler...
-
Başarılar arkadaşlar.
-
Herkese başarılar.Kanunlar çerçevesinde, aklı ve vicdanı hür,gittiği yerlere devletin şefkatli eliyle dokunabilecek ve tabi ki çok çalışan çok emek veren güzel insanların kazanması dileğiyle.unutmayalım kaymakamlik atanmışlik değil, adanmışlık iyidir.vatana millete hayırlı olacağımız güzel yarınlara...
-
Herkes elinden geldiğince fedakarlık yaptı, çalıştı, emek verdi. Herşey en azından ilk 400'e girebilmek için. Umarım en fazla hak edenler kalır mülakata. A grubu sınavlarına hazırlanan herkeste bir kadercilik hakim oluyor. Bende de var tabi bu . Dilimizden hiç düşmeyen bir cümle : "Hayırlısı neyse o olsun." Rahmetli Vedat Türkali müslüman diyalektiği der buna. Neyse uyku tutmadı da beni ondan goy goy yapıyorum Çok çok bir sürü çok başarılar herkese.
-
Bekledigimden zor geldi. Hayırlısı olsun.
-
Biraz karmaşıktı sanki hepimize geçmiş olsun
-
Ben çıktım bi kız çok çok kolay keşke o kadar çalışmsydm dedi,sonra aslında hiç çalışmamış son 2 hafta yüklnms bi arkadas çok kolay keşke çalışmasydm dedi.ben alt üst oldum
-
Ben sayistay yaziliya calistigima pisman oldum onun yerine biraz insan haklari teskilat baksam bu sinav yapılırdı
-
Birliklerle alakalı soruların cevaplarını hatırlayan var mı ?
-
@sabırsız içişleri bakanlığı
-
Arkadaşlar bence ÖSYM'de sorduğu 1 soru ile FETÖ cü olmadığını ve içinde FETÖ cü barındırmadığını ispat ettiğine göre dağılabiliriz.
-
Görevden uzaklaştırmalara tepkiyi azaltacak bir soruydu o
-
İktisat son soru
Tr faiz orani %10
Tr nin Amerika beklenen %5
Karsilanan faiz orani %2
Karşılanmayan faiz orani %5 miydi -
Hatirladiklarim ve cvpladiklarim
İdari vesayet
Devlet denetleme kurulu
Kusursuz sorumluluk devlet