17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Kazanamayan arkadaşlar için nacizane tavsiyem, ne kadar telkin etmeye çalışsakta üzüntülerini gidermek güç.ama samimi söylüyorum üzülmeyin biraz dinlenin ve çalışmaya 4 elle sarılın. En önemlisi umudunuzu asla kaybetmeyin.bir müslümanın umutsuz olması çok ayıp . Dediğim gibi bir dahaki sınav tarihine çok zaman yoktur diye tahmin ediyorum. Mart'ın başında bi ilan gelebilir duyumum yok ama tahminim gelir . Hiç üzülmeyin.
-
@sbf12345 Hocam marta mülakatlar bile zor yetişir sanki
-
Benim annem babam yok, dolayısıyla sevincimi paylaşacağım bi ailemde yok. Üniversiteyi yokluk içinde bitirdim nerdeyse her işi yaptım . Bulaşık yıkadım garsonluk yaptım sarhoşların pisliklerini temizledim, inşaatta çalıştım.sonra bi kız arkadaşım oldu yalnız olmadığımı hissetmeye başladım. O da beni aldattı.ben askerdeyken evlenmiş . Ama bunlara rağmen hiç isyan etmedim. Üzüldüm elbet geceleri başımı yatağa koyduğumda döktüğüm gözyaşlarını bir Allah bilir bir ben.ama hiç umudumu kaybetmedim. Bu hayatta bir yazılı sınav nedir ki ? Hiç üzülmeyin.Allah nefes alma izni verdikçe hep umut vardır.sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın .
-
@sbf12345 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Benim annem babam yok, dolayısıyla sevincimi paylaşacağım bi ailemde yok. Üniversiteyi yokluk içinde bitirdim nerdeyse her işi yaptım . Bulaşık yıkadım garsonluk yaptım sarhoşların pisliklerini temizledim, inşaatta çalıştım.sonra bi kız arkadaşım oldu yalnız olmadığımı hissetmeye başladım. O da beni aldattı.ben askerdeyken evlenmiş . Ama bunlara rağmen hiç isyan etmedim. Üzüldüm elbet geceleri başımı yatağa koyduğumda döktüğüm gözyaşlarını bir Allah bilir bir ben.ama hiç umudumu kaybetmedim. Bu hayatta bir yazılı sınav nedir ki ? Hiç üzülmeyin.Allah nefes alma izni verdikçe hep umut vardır.sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın .
Önünde saygıyla eğiliyorum...
-
@sbf12345 hocam sen sevincini paylaşacak ol her zaman yanındayız. Allah yar ve yardımcın olsun darısı mülakata inşallah.
-
Hocam siz,Kadir kardeşimiz aklıma gelmeyen diğer kazanan arkadaşlarımıza mülakatta da aynı başarıyı gösterebilmeniz için sürekli dua eden kardeşleriniz olacak, bilesiniz
-
@sbf12345 asla yanlizim deme cunku Allah seninle. Allah yardimcin olsun her daim.
-
@sbf12345 bizler hep buradayz.benim tek duam gerçekten hakkıyla yapabilecek,adaletli davranabileck,halka hizmet etmekten yana olan,devletimizin şefkatli elini her bir yere ulaştrabilen vicdanli arkadaşlarmn kazanmasi.
sen yalnız değilsin.öyle kız arkadaşın da gittiği daha iyi olmuş,zira aynı pisligi evlenince de yapabilirdi.Allah yar ve yardımcınız olsun. -
Benim bir kez daha oldu arkadaşlar, puanım 90 geldi... Allah herkese kazanmayı ve bu mutlu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Kazanamayan arkadaşlar da kesinlikle çalışmayı bırakmasın, hedefinizden asla ve asla vazgeçmeyin. Allah inş. Devlete ve Millete layıkıyla görev yapacakları hayırlı kılsın...
-
Kazanan arkadaşları tebrik edip hayırlı haberlerini bekliyorum ben de öylesine girmiştim daha önce de belirttim 64 puanla 1045 inci oldum darısı seneye başıma artık ne diyim
-
@paretowilfredo 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@davetsiz kardesim o cizgi nasip cizgisidir. Bu kez hayirlisi boyledir belki de. Sonrakinda otesine gececeksin insallah.
Insallah baskanim Allah razi olsun.
Sayistaydan sonra basladim calismaya 1ayda ancak bu kadar. Kazanan arkadaslari cani gönülden tebrik ediyorum facede orada burada şaibe var yazan dengesizleri dikkate almayin, keyfinize bakın. -
pek kıymetli abicim fiili olarak yalnız olabilirsin, buradan ben yalnız olmadığına dair ne desem yanlış olur elbette. ehl-i kıble olan her insan, -ki sadece insan olması da yeterlidir- yeryüzünde ne kadar dertli insan varsa kendisi de bir o denli bu derdin paydaşıdır. yine de edebiyat kürsüsünü parsellemiş gibi süslü sözler söylemektense bu mesajı kutlu nebi'nin sözüyle bitirmek isterim;
''Mü'minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.'' -
Kaymakamlık mülakatları en hızlı mülakatlardan biridir arkadaşlar. Mart'ın 15 ibe kadar mülakatlar yapılır bir hafta sonrada açıklanır. Bir 100 kişilik sınav daha yapılır Nisan'da ilan gelir Mayıs'ta sınav yapılır. Ayrıca hepinize teşekkür ederim.
-
@sbf12345 Rabbim beni de siz gibi çok sınadı . Yılmadım ve asla yalnız olduğumu düşünmedim . Çünkü en yalnız olduğum zamanda kalben ve ruhen en kalabalık olduğumu hissettim ... Yaradan aşkı vardı içimde ... Siz de yalnız değilsiniz . Rabbim hakkaniyet ve nesafet ilkesi göZeterek hakkımızda hayırlı olan mesleği icra etmemizi nasip etsin insaallah . Kazandığınızı ailenizden biri olarak bana söylediğinizi hissediyor ve sizi canı gönülden tebrik ediyorum . Rabbim sizi bu ulvi yolda muvaffakiyetle taçlandırsın insaallah ...
-
@G4Z1 ben türkçe hariç 58 hezaplaadım 669 sıralama..anlamadım bişiy
-
@sbf12345 kardeş Allah yardımcın olsun, diyecek bişey yok yaşadıklarına dair
-
Ben türkçesiz net 23,5 doğru bekliyordum ve 308. oldum.Kaç doğruyla kapattı acaba ?
-
Mülakata kalmayı başaran arkadaşlari tebrik ediyorum.Bir sonraki aşama için de başarılar diliyorum şimdiden.Kaymakamlik sınavına ilk kez girdim Küçüklükten beri hayalini kurduğum sınava girmeyi Allah nasip etti ve girdik ilk girişim olmasına rağmen 70.18 592.siradayim. Hayalleri gerçeğe çevirmeye yaklaştık inşallah.Asla yılmak yok pes etmek yok nefes aldığımız sürece umut vardır.Sadece daha fazla emek vermek daha fazla inanmak gerek.Yine yeniden arkadaşlar daha güçlü daha arzulu tutkulu.Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@Mehmetkosovalı türkçesiz 23 kesin doğrum var, yani mülki idare hizmetleri sınıfı yazdım onu ve türkiye sanayi ve kalkınma bankası yazdım bunu da doğrularımın arasına koymuyorum.. 69 puan 669 sıralama geldi.. kafayı yicem..
-
kymkm. 58 ham puan
Ali asker 58 ham puan
muzaffer muzaffer 43 ham puan
DDrogba 50,5 ham puan
Username7 52,5 ham puan
Bestof92 51 ham puan
Osamano 62 ham puan
yemre6606 61 ham puan
marshall 55 ham puan
iibfli. 59 ham puan
kadir karasu 60 ham puan
miatty 55 ham puan
yemlihan58 64 ham puan
aksaçlı1 49 ham puan
kaimmakam 65 ham puan
reis06 63 ham puan
davidricardo 50 ham puan
dk2016 71 ham puan
nizamulmulk 52.5 ham puan
issizadam 61 ham puan
G4Z1 49 ham puan
evy06 50 ham puan
kamikaze 60 ham puan
ozan 55.5 ham puan
Unutan 59 ham puan
paradoks 59 ham puan
bayburtlu 58 ham puan
gokhan 55 ham puan
hakan 60 ham puanbu lissteden kim kaç puan aldı arkadşlar.. bunlar türkçesiz kesin doğrularımızın puanlaarıydı.
benim ham 58 di türkçesiz, 69 geldi sınav puanı