17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@kadir_karasu Allah razı olsunnnn. Nasipse diğer alımda geliyorum arkandan kardeşim Jenny'le birlikte
-
@davidricardo
Bütün jenny'ler kurban olsun sana.
Yalnız yengen de platformda o yüzden susalım
Zaten kız adaylar da geldi. Sanki başka sayfa yok -
@kadir_karasu Tamamdır mülki idari amirim. Saygılar
-
Türkçe hariç 49 hesaplamıştım 485 de kaldık
-
Kardeslerim sinavdan once turkce haric 50.5 ham puan hesaplamistim. Sonuc olarak 66.7 puan aldim ve 850. oldum. Sinav aciklanma surecinde fikir alisverisinde bulunan tum kardeslerime tesekkur ediyorum. Burda tanistigimiz gercekte yuzunu gormedigimiz ismini bilmedigimiz insanlarin kazanma haberleriyle sevindik, kaybedenler ile üzüldük. Mulakat surecinde hepinize basarilar diliyorum. Bir sonraki kaymakamlik basliginda gorusmek uzere. Ne güzel demis "yola cikipda varamayan, yoldan cikipta varabilen hic olmamistir" Bizim yolumuz belli gayemiz belli tek amac bu vatana hayirli bir evlat olabilmek. Hepinize hayirli aksamlar.
-
Ben de mülakattym dostlar.kazananlari tebrik ediyorum.elenenler üzülmesin Allah bir kapıyı kapıyorsa şayet emin olun çok daha güzel kapıları açar
-
@kadir_karasu kardes naptn ya sonucunu goremdm
-
@ali-asker oldu biraderim çok şükür
-
@reagan 73.96 puan 378 sıralama kardeş.
-
O zaman 73.20 puan gibi kapatmış galiba
-
kaymakamlıkta sessizce akıp geçti önümüzden:)bir dahaki sınava artık:)sıralamaya giren arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza
-
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
-
@D.Drogba Güzel kardeşim benim. İnşallah dediğin gibi Hak olan yolda yürüyen için zafer muhakkaktır. Yılma, güzel gönlünü üzme ve yola devam et. İnşallah senin de hayırlı güzel haberlerinle sevineceğiz. Allah'a emanetsin
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/738/2017-kaymakamlık-sınavı
Evet dostlar vazmıgeçtik çalışmaktan? Yeni dönem, yeni kavga. Buyrun 2017 sınavı için
-
Evet arkadaşlar bende mülakattayım.2014 , 2015 bu da üçüncü kez kazandım . Ancak 2 kez mülakattan elendim ilk seferdeki gibi içinde heyecan yok yıllar geçtikçe istek ve umut törpüleniyor.kazanan arkadaşları tebrik ederim kazamamayanlarda üzülmesin ucunda ölüm yok.bi kere daha hazırlanın diğer sınav tarihine çok uzun bir zaman yoktur diye tahmin ediyorum. Kazananlarda mülakatta başarılar
-
Drogba kardeşimin kazanamamasına da ayrıca üzüldüm takip ettiğim kadarıyla daha önceden kazanmış tecrübeli bi arkadaş nasip diyelim .
-
Arkadaşlar bende 72.2 de kaldım az bir farkla kaçırdım diye düşünüyorum, burada çok güzel insanlar tanıdım. Sıralamaya giren arkadaşları canı gönülden tebrik ederim, inşallah bir dahakine bize de nasip olur diyelim
-
70.3 ile giremedik. İçerde olan arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Helal olsun ilk aşamayı geçtiniz. Mülakatlarda da inşallah başarılı olur mutlu sonuca ulaşırsınız.
-
@kadir_karasu gozun aydin kardesim puan siralama kac
-
@ali-asker eyvallah biraderim
75.79
297.