17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@ali-asker işte o zaman türkçe hariç 22 doğrum var derim ve beklemeye geçerim artık
-
Geçen yılki sınavdan sonra da soruları yazmstm ama sınavdan önce aradım bulamadım.çok dağınıklik ve cok kitaptan hep bunlar az önce o kağıdı buldum üzerine 32 doğru yazmışm.aldığım puan 75ti.sıralamam 360larda idi sanırım
-
@paradoks benim puan 72 sıralama 486. idi.
Yani yaklaşık 3 adet puancığa 126 kişi girmiş.
Bu sınavın "işleyişi" noktasında paylaşmak istedim. -
@paradoks peki ham puan olarak ne hesaplamistin ve standart sapma ne gelmişti önemli olan bu
-
Ve @Yemlihan58. sahnede:)) valla benim gibi rahat bi insanı bile strese sokmayı başardın kardeş.Bravo;)
-
@Yemlihan58. 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@paradoks peki ham puan olarak ne hesaplamistin ve standart sapma ne gelmişti önemli olan bu
soruların puanlarını yazmamism karşısına malesef
-
3 puanda 125 kişi yığılma yapmış o aşamada Bana kalırsa ortalama yine aynı olur güzel tespitler çıkıyor.
-
@kadir_karasu kadir bey 72 puan aldığınız sınavda beklediğiniz puan bu muydu yoksa daha fazla veya az mo geldi ?
-
arkadaşlar burada herkes türkçesiz kesin netlerini yazsa, yada yukarıda verilen puanlarla ham puanlarımızı hesaplayarak yazsak buraya daha iyii olur diye düşünüyorum. yani bir cevap kağıdı var. onu baz alarak herkes netini yada puanını yazsın. bir fikrimiz olsun.. Amasız,fakatsız olsun...
yani şöyle demeyelim: ben i harfini koymadım, ben sanayi yazdım sınai demeedim, ben mülki idare hizmetleri dedim amirliği demediim...
bu tip cevaplarımızz varsa onları doğru kabul etmeyelim. türkçeyi de dahil etmeyelim.. ki biz işimizi kış tutalım yaz çıkarsa bahtımıza..direk yazmaya başlayalım olur mu?
-
benim 23 net(türkçesiz)
58 ham puan -
58 puann
-
Sınavın üzerinden tam bir ay geçti, hala merkez bankası yaptım puan alır mıyım diye sabırsızlanan arkadaşım, alt tarafı bir sınav bu. Bu neyin tasası bir aydır ya?
-
Şuan forumda yazışanlar olarak "sapmalara maruz kalmadan" ortalama 40 kişiysek hepimiz kalıyoruz mu demek oluyor mülakata Ne olacaksa hayırlısı olsun.
-
@kadir_karasu Kardeşim aynen sınav öncesi geçen sene kaç ham puan bekliyordun ? 72 gelmiş ya mesela. Zor soruları es mi geçtiydin ?
-
bari kara tahtaya bir kişi yazılsın
amasız, fakatsız, keşkesiz, türkçesiz, kılçıksız direkmen
17 doğru 13 yanlış 43 puan.
inşallah açıklandığı zaman geriye kalan 10 sorunun akibetini tahmini standart sapmadan arındırıp buraya yazacağım -
@davidricardo 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@kadir_karasu Kardeşim aynen sınav öncesi geçen sene kaç ham puan bekliyordun ? 72 gelmiş ya mesela. Zor soruları es mi geçtiydin ?
Hiç hatırlamıyorum maalesef
-
kymkm. 58 ham puan
Ali asker 58 ham puan
muzaffer muzaffer 43 ham puan -
60 neti gecen umutla beklesin 65 neti gecen mulakata baslasin calsmaya
-
50,5 türkçesiz ham puan kıllar tüyler ''i'' ler hesaba dahil edilmemiştir.
-
kymkm. 58 ham puan
Ali asker 58 ham puan
muzaffer muzaffer 43 ham puan
DDrogba 50,5 ham puan