17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@n.vision hocam yazım yanlışlarından biriydi surun yazmış halbuki kesmeyle ayırması gerekiyordu sur'un olmalıydı
-
@mehmetsy 1 veya 1,5 puan alabilirsiniz.
-
Arkadaşlar şu soruyu açıklığa kavuşturalım yeni bir tartışma başlatmak istemem ama. Un şeker pamuk sorusu
Tecrübeli bir arkadaşımız sırasıyla yazmayınca puan alamayabiliyorsunuz demiş. Acaba Karışık yazsak bile puan alabilir miyiz ? Ben Şeker, Un, Pamuk yazdım sanırım.
Benim düşüncem bu kadar da acımasız olmazlar sanırım ama sonuçta ÖSYM'den bahsediyoruz -
@mehmetsy orası öyle kardeşim. ancak paranoya olduk iyice.geçici görevden uzaklaştırma yazdım şüphe duyuyorum yani. sadece görevden uzaklaştımamı yazılacaktı diye:)
-
@beratizm çok enteresan, bir örneği var mı acaba?
-
@issizadam ben de beyaz, zekeriya beyaz yazabildim üçüncüsü aklıma gelmedi tabi ki puan verirler, sen de
-
@n.vision Hocam insan paranoyak oluyor valla her soruda bir şey çıkıyor artık.
-
@issizadam lütfen kendinizi böyle düşüncelerle yıpratmayın tabi ki tam puan alırsınız . Zaten stresli bir dönemden geciyoruz bir de böyle mantıksız seylere ihtimal vererek daha zora sokmayın bu sürecinizi.
-
@b.beyrek Kardeşim ben açiga alma yazdım ve puan alacagimi dusunuyorum korkma
-
@n.vision Hocam cevap idari vesayet onu biliyorum ama soruda hangisidir deyince bende vesayet denetimi yazdım
-
@mehmetsy 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@n.vision Hocam cevap idari vesayet onu biliyorum ama soruda hangisidir deyince bende vesayet denetimi yazdım
İdari yazmayınca bu kadar olur mu ya?
-
@issizadam dünkü arkadaşın dediği durumda salt bir sıralama durumu vardı. Anayasal ifade.
Ama bunda böylesi bir durum yok. Sıralamanın önemi olacağını sanmıyorum ben -
Eli kulaginda aciklanacak. Daha fazla kafa yormayalim..
-
@D.Drogba bugun aciklanirmi acaba linkler ne durumda ?
-
46 da açıldı. Geliyor bir sonuç ama hangisi?
-
@paretowilfredo kardeşimizin durumla ilgili bir bilgisi var mı acaba?
-
@issizadam Yanlış hatırlamıyorsam besin maddesi diyordu ben de yapıştırdım tuzu. Un,şeker,tuz yazanların hiç şansı yok değil mi? Bu arada tam puan alırsın sıkıntı yapma,geçen seneki soruda anayasadaki sırasına göre istiyordu.Benim bildiğim anayasa da geçmiyor bu, yanlış mı hatırlıyorum
-
@Aliosman Evet hocam biliyorum ama süreç uzadıkça insan doğruları bile yanlış saymaya başlıyor paranoyak oluyor bu hepimiz için geçerli.
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanır mı bugün
-
@kaim-makam haftaya gibi duruyor