devamlı yeni hesap açıyo bu maksimilanusmu ne bi açıo lala lele lili lulu sayfa teletabilere döndü
beratizm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@paretowilfredo beni faceden biliyosun senle az sohbet etmedik bu süreçte...cebimde sadece 150 lira vardı ve 1yıldır kaymakamlık sınavına hazırlanıodum eğer sen olmasan o parayı hakimliğe yatırıp kaymakamlığa giremeyecektim sen bu durumları düşün üstad diğerlerini ciddiye alma
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
herkese selamlar ya allahhh bismillahhhh
-
Yalannn bu devlet artık eski devlet değil...o zat listede önceden olacağını bilseydi şuan bu forumdada olmazdı olsada bunu belirten o cümleyi kurmazdı... belliki troll yada terörist ortalığı karıştırmaya çalışıyor.
-
adam üşenmemiş kendisine fake hesap açmış kendi kendisiyle mesajlaşıo yuh artık ya ben bu sitenin memurlar.net ten daha kaliteli olduğunu sanmıştım gülmekten öldüm bu nedir ya
-
@uzman kardeşim bu adam hem reis hemde kaymakam bunun mülakata girmesine gerek yokki versinler eline bi direksiyon hınn hınn yalova kaymakamı gelior açılın düdüddd diye dolaşın oda oda
-
@maxmilanus bu kadarda bariz olmaz sen online oluosun yazıosun sonra offline oluosun lala online oluo o offline oluo sen online oluosun yapma böyle şeyler gerçekten yazdığıma yazacağıma pişman ettin beni
-
@Phoenix üstad Allahın adını verdim vallahi billahi kurtarın bizi bunlardan göz açtırmayın bu çoluk çocuğa bunlar yüzünden diğer siteden kaçtık liman görüp size sığındık
-
@Phoenix eyvallah üstad Allah razı olsun
-
KARŞILANABİLEN 5
KARŞILANAMAYAN 10 lakin soruda bi eksiklik olduğunu söyledi hoca uluslarası iktisat sorusuymuş bu
beratizm tarafından gönderilen son iletiler
-
telefonlara hala cevap veriyorlar hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
-
@ümitvâr Hangi duyuru kaldırıldı ayrıca belki gündüz kaldırıldı ?
-
meşgul çalan numara 0312 422 40 00 mı hocam?
-
kardeşim meşgul çalmıyor açan yok sadece
-
Yalannn bu devlet artık eski devlet değil...o zat listede önceden olacağını bilseydi şuan bu forumdada olmazdı olsada bunu belirten o cümleyi kurmazdı... belliki troll yada terörist ortalığı karıştırmaya çalışıyor.
-
az evel bende aradım mülakatlar mart ayında olacak dediler ama ?
-
@kadir_karasu mülakattan önce güvenlik soruşturması oluyormu ?
-
@kadir_karasu bizde istanbul eyüp kardeşim :))) bence istanbullular olarak hafta içi bigün ortak bi noktada buluşalım
-
herkese selamlar ya allahhh bismillahhhh
-
@paretowilfredo çok saolasın allah razı olsun ben sana bişey demiştim kazanırsam sana çay ısmarlayacağım senin sayende ben hakimliğe başvurmadım