Mulakati gecemessen bi daha girmem sinava dedim...sinavi kazanamassam kazanana kadar girerim yeteri kadar calismamisim ...derim...lakin mulakattan elenirsem bende bi eksiklik var derim ...Hal hareketimi duzeltirim....
maxmilanus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
President06 yanlisin var...tekrar yaziyorum iyi oku kaymakamlik 2011 de devletin yukumlugu YATAY ETKI bi zahmet oku ...burdan fotograf cekemiyorum...
-
Sen o soruyu bi yere not et 2011 sorusu sonuclar aciklaninca kagidina itiraz edersin ordan bakarsin ....soruyu yanlis hatirladigini anlarsin...
-
@D.Drogba
guzel noktaya degindin o kanun numarasi onemli... -
@beratizm sen once bu hitap etmeyi ogren ...koy kahvesindemisin? Adam saydik cevap verdik....osym de seni alarak asrin hatasini yapmasin...
-
@maxmilanus kaymakamlik ta mulakat farz arkadas....es kaza memleketin gelecegi elden gider...sinava girmeyip yorum yapani gordum...konusmayi bilmeyende yorum yapiyor ...SEVIYE...
-
@beratizm 30 dogrum var.... senin kac dogrun var ?????bilhassa turkceden ...cunku ben olsam seni sinâva almam...
-
@beratizm paylas dogrunu utanma EZIK POLEMIGI ne girme burda lafla ezerler adami
-
Gecen senenin turkiye 1. si bu sinavdan 25 bekliyor....madem sallliyosun gecen sene hangi sorular net deil di onu yaz bakalim aydinlat bizi
maxmilanus tarafından gönderilen son iletiler
-
DIKKAT benim cevaplarimi sirf ben cevapliyorum diye (dogru /yanlis) muhalefet amacli itibarsizlasmaya calisanlar var...sizden ricam TROLDEN sakinin...
-
@ali-asker kardesim un seker yag yazarsan puan alamassin...sadece un seker yazdigin icin puan alicaksin...yanlis bisey yazsaydin ozaman puanin silinirdi...puan eksilir...0.7 gibi bsey..
-
Standart sapma hakkinda kaliteli yorumlarinizi aliyim
-
@maxmilanus tilki kastiyla kurt sormak gibi bsey...yapanlara da yanlis diyemiyosun...kimikuyrugu uzundu diyo ben boyle yaptim. Oburu kulagi buyuktu ...bana gore boyle diyo...
-
@maxmilanus kaliteli sorular sormak varken resmen kulagi tersten gostermis osym...
-
@lele 23-24 bandina bende katiliyorum...puan bazli 21 bile olabilir 3 puanli sorular var ...bu benim yorumum...kdk gibi bi kac soru var...osym nin bunda bariz hatasi var...
-
@maxmilanus kizim sana soyluyorum gelinim sen anla.
-
Mulakati gecemessen bi daha girmem sinava dedim...sinavi kazanamassam kazanana kadar girerim yeteri kadar calismamisim ...derim...lakin mulakattan elenirsem bende bi eksiklik var derim ...Hal hareketimi duzeltirim....
-
@maxmilanus benim bu hesap disinda baska hesabim yok...