@aliveli ortami gerenler belli maxminalusa hakszlik yapiliyor bir linc kampanyasi var sebebide sorularin gercek dogru cevaplarini burda yazmasndan rahatsz oldular
lele tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@maxmilanus reis dik dur egilme
-
Sorun maxmilunus arkadasin hakszliga ugratilmasi yapilan espirilere bak asigilayici kendileri yapinca efendi duzgun kaymakam adaylari cevabini alinca yaaa cok ayarsz adamlar var diye mizirdanmalar herkes fikrini soyler sen milleti asagilarsan cevabini alinca aglamicaksn
-
@maxmilanus reis sence sinav kac dogru ile kapatir birde su kdk kesin dogru degilmi benm icin cok kritik o soru
-
@maxmilanus reis su kdk sorusundaki yanls neydi tam olarak
lele tarafından gönderilen son iletiler
-
@maxmilanus bende kdk yapanlardim orda cumhurbaskanligi yazmamis millet sazan gibi atlms ddk ya
-
@maxmilanus reis su kdk sorusundaki yanls neydi tam olarak
-
@maxmilanus reis sence sinav kac dogru ile kapatir birde su kdk kesin dogru degilmi benm icin cok kritik o soru
-
@marshall kardesim Allah senden razi olsun cok guzel yazmsn
-
Sorun maxmilunus arkadasin hakszliga ugratilmasi yapilan espirilere bak asigilayici kendileri yapinca efendi duzgun kaymakam adaylari cevabini alinca yaaa cok ayarsz adamlar var diye mizirdanmalar herkes fikrini soyler sen milleti asagilarsan cevabini alinca aglamicaksn
-
@guyan-gelmiş kurtaricimzda gelms surda su havalarda olanlari anlamakta gucluk cekiyorum nasil havalardasinz ne is neyi kurtaracaksnz ?
-
@kadir_karasu iyi herkes mail adresini versin ozelden mail atalim forum burasi kimseye sormam nerden neyi yazacagimi kalbinizi kirdrmayin ben sahit olduklarimi yazdim
-
@aliveli ortami gerenler belli maxminalusa hakszlik yapiliyor bir linc kampanyasi var sebebide sorularin gercek dogru cevaplarini burda yazmasndan rahatsz oldular
-
@maxmilanus reis dik dur egilme