Avukat olmak için
-
Bir önceki sorumda muhasebeci olabilir miyim diye sormuştum o pek mümkün değil artık 35 yaşındayım tüm mülakatlardan en son il göçten evlendikten sonra amaçsız işsiz güçsüz kaldım ailem destek oluyor kazanırsan hukuk destekleriz diyorlar şimdi de avukatlık için başlık açtım hukuk fakültesine girip mezun olursam bu mesleği yapmam için sizce yaş olarak geç mi bir de başka prosedürler var mı mezun olduktan sonra staj şart mı prösüdürü nasıl onun dışında başka şiherhangi bir şart var mı ya da başka şartlar var mı en ufak ayrıntısına kadar şart var mı başka ben duymuştum artık sadece mezun olup staj bitirip okunamayacak diye başka ne şartlar var şansımı denemek istiyorum ama baştan boşa kürek çekmemek için yapabilir miyim yapamaz mıyım şartların uyar mı sormak istiyorum şimdiden herkese teşekkür ederim?
-
@snowpatrol * il göçten elendikten sonra evlendikten sonra değil * sadece staj bittikten sonra da olunamıyormuş olunamıyormuş değil düzeltme ve ekleme iib sbui mezunuyum bu arada
-
@snowpatrol mezun olduktan sonra hukuk mesleklerine giriş sınavını geçip staj yapmak gerekli. Söz konusu sınav da yeni geldi zaten bir kaç yıla uygulanacak, ilgili kanuna bakmak yararlı olacaktır.