TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@muddei-hususi iptal olmaz sonuçta süreç başladı ilk sınavı geçtik ama ne kadar süreliğine ertelendi keşke onu bilsek. inanılmaz bir sessizlik hakim. en azından hangi ay olur onu bilsek, şubat mı mart mı daha mı geç...
-
@prcibasi Aynen belirsizlik olunca çalışma motivasyonu da kalmıyo
-
Arkadaşlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum, kurum mülakatında ingilizce sorular oluyor mu acaba ? eğer oluyorsa seviyesi nedir ve ne tip sorular soruluyor? şimdiden teşekkür ederim
-
Sınavla ilgili bir gelişme var sandım ben de
-
Haftaiçi olmasi çok kötü oldu, tarihin haftasonuna alinmasi soz konusu olabilir mi, icerden bilgi alabilcek bi arkadas var midir?
-
Bence de hafta içi olması çok kötü oldu, özellikli iki güne yayılmış bir sınavın hafta sonu olması gerekmez miydi? Sizce bu durum için yapılabilecek bir şey var mıdır? Sınav tarihinin hafta sonuna çekilmesi gibi bir durum mümkün olabilir mi?
-
@username123 geç olmadan iletişime gecmek lazim
-
0312 507 6516 bu numara ile iletisime gecilebilir, aradim ama olmayacagini belirttiler. Baska magduriyet yasayacak varsa en azindan arayip talep iletebilir.
-
Ben ve birkaç arkadaşım aradık durumu ilettik hafta içi olması durumunda katilamayacgjmizi söyledik, sorun yaşayan diğer arkadaşlar da ararsa iyi olur.
-
Araştırmacı sınavından bir hafta sonra olur diye düşünmüştüm o daha erken açıklanınca fakat 2 haftadan az zaman var. Neyse ki Atılım üni gibi saçma bi yerde değil Ulusta sınav o yönden iyi.
-
Keşke 1 gün önce haber verselerdi(!) ona göre ayarlardık kendimizi
-
Arkadaşlar finans bölümüne nasıl çalışıyorsunuz? Hiç finans bilmiyorum nasıl çalışabilirim?
-
Bu sınavın tarihinde değişiklik olur mu artık acaba? Ona göre il dışından gelecekler kendini ayarlar.
-
Önceki senelerin hukuk soruları elinde olan var mı yakın tarihli ama 2005 06 falan değil
-
Sınav tarihlerinde İstanbul'da havalar da kötü kar cm tahmini sürekli artıyor. Benim gibi şehir dışından gelecek olan arkadaşların dikkatine...
-
Sınav ne kadar sürecek bilgisi olan var mı?
-
@denizxxxx, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Sınav ne kadar sürecek bilgisi olan var mı?
Genelde ara 1.5 saat oluyor yani muhtemelen her sınav 2 saat sürecek.
-
arkadaşlar selam,
geçen birkaç yılın alımlarını inceledim ama iletişimci alımı hiç olmamış. Bu alımda olduğuna göre bundan sonra olur diyebilir miyiz sizce? ne düşünüyorsunuz?Muhasebe, maliye gibi konular iletişime çok uzak olduğundan çalışamadım pek, sınavı geçebileceğimden pek umutlu değilim de en azından önümüzdeki alımlarda bir şansım daha olur mu diye meraktayım.
-
@shepherd, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Sınav tarihlerinde İstanbul'da havalar da kötü kar cm tahmini sürekli artıyor. Benim gibi şehir dışından gelecek olan arkadaşların dikkatine...
-
Merhabalar, bugun sinava giren grup oldu mu bilginiz var mi arkadaslar? Hava muhalefeti nedeniyle ertelenmesi soz konusu olabilir mi sizce?