TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Forumda da bayağı az konuşuluyor mülakata çok kişi kalmadı zannediyorum.
-
Bayramdan sonra hemen yapılır diye düşünüyordum ama 3.hafta oluyor bayramdan sonra. Bu hafta açıklanır umarım.
-
Bu hazinin vs uzman yardımcılığı alımları oldu, orada işe alınıp başlayanlardan tcmb mülakatı bekleyen varsa , bu onların mülakata girmesine engel midir? Bu konuda bilginiz var mı?
-
@potter değildir rahat olun
-
@potter hukuken engel değildir ama pratikte onların tercih edilmemesi gibi bir durum olabilir önceki alımın başlığında öyle bir muhabbet vardı doğru mu bilmiyorum.
-
Geçen senelerdeki alımda hazineden girenleri silme almamışlar
-
@ülantar ama onlar belli bir süre çalışmış hazinenin egittigi ve artık iş yapması beklenen kişiler, şuan yeni girenlerle aynı durumda değiller
-
Olabilir hocam ama hazinenin her türlü seçtiği insanların gitmemesini istemesi normal diye düşünüyorum.
-
@bts06 nereden biliyosunuz? 17 kişinin hiçbiri alınmamış hazineden gelenlerin. hepsi deneyimli personel değildir muhtemelen.kurum personelini yollamak istemiyor sanırım.
-
@beirutde bariz maaş farkı olan bir kuruma geçmek isteyen personele engel olmak adaletsizliktir ama. bunu belirtmek lazım. çünkü x bakanlığından y bakanlığına geçiş gibi bir şey değil bu. %50-60 daha fazla maaş imkanını kazanan personele engel olunmamalı
-
@tb katılıyorum. aynı fikirdeyim
-
@tb bu maaş mevzusu doğru mu hiç somut bir şey görmedim hep söylenti üzerine
-
buranın yönetimi değişti gençler ik müdürü falan da değişti diye haber okumuştum. Demek ki yeni yönetim alımı bekletiyor. Bekleyenlere Allah sabır versin. Özellikle işsiz olup bekleyen varsa Allah daha çok sabır versin zor bir durum. Bu ülkede en fazla okumuş kesim bekliyor. İşçi alımı olsa gününde alırlar
-
@tb somut tutarı biliyor musunuz hocam
-
Hocam benim bir arkadaşımın arkadaşı orada uzman yardımcısı olarak çalışıyor. Hatta ilk sınavda ve hukuk sınavında gözetmendi. Onun 2020 kasımda arkadaşıma söylediği rakam 12 bindi. Uzmanlar ise en fazla 16 bin alıyormuş
-
şimdi o kadar zor sınavları geçeceksin aylarca sözlüyü bekleyeceksin sözlüde ses tonunu beğenmeyip eleyecekler sonra hukuk devleti diyecekler böyle bir durumdayız hukuk devletinde sözlü sınav mı olur sen beyin alıyorsun böyle kadrolarda sözlü olmasına tamamen karşıyım ne kadar zeki ve donanımlı adamlar var evde oturuyor sırf ses tonu iyi değil diye...
-
- gruptan mülakata hak kazanan var mıdır? Toplam da kaç kişi kalmıştır acaba bir bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar bu kadar neden gecikti bilen var mı ya da daha ne kadar gecikecek acaba?
-
Grigori Perelman dünyanın en iyi matematikçilerinden biri bu adamı sözlü sınava soktuğunuzu düşünsenize adamı araştırın çok değişik birisi , iyi matematikçiler değişik olur genelde
-
Bakdkkosmzoa