Yapı Kredi bankası gişe yetkilisi alımı
-
@elifshnn
Baskı var diyerek hayatı bırakalım demiyoruz ki. Öğretmen arkadaşın yapabileceği alternatif meslek yok. Ya dersanede çalışacak vb yada devleti kovalayacak. İkisi şansı da olmazsa mecbur tabi. Ancak bizim önümüzde meslek alternatifi çok. Yapabileceğim daha iyi meslekler varken ilk aşamada oralarda şansımı denerim demek istiyorum. Emeğimin karşılığını alabileceğim başka yollarda varken neden ilk bulduğum alternatife yapışayım. Elbette hiçbiri olmazsa bankada da devam ederim. Bankada çalışacağıma aç işsiz kalmayı tercih ederim demiyorum. Ben de bu ülkede yaşıyorum ve şartların çok iyi farkındayım merak etmeyin Sanıyorum demek istediğimi tam anlamadınız. İnsanların daha iyi bir meslek ve hayat şartı istemesini ve aramasını nankörlük olarak tarif ediyorsunuz bunun yanlış olduğunu söylüyorum. -
@yolosapiens yaşadığınız şehirde iç kontrolör olmanın anlamı nedir hocam, kontrolör iken yaşadığınız şehri çok göremezsiniz zaten gezmekten
-
Bankadaki birçok müfettiş bile yoğun streste çalışıyor hele uzman yardımcıları falan tamamen baskı orası ayrı
-
@KamuAdayı Tabiki öyle ama deneyimsiz yeni mezunsan pek dediginiz gibi zaten olmuyor.
-
@modigliani-0 Birkaç tane iç kontrolör ile görüşme fırsatım oldu. Çok fazla turnenin olmadığını söylüyorlar. Senede 2-3 ay ancak şehir dışına çıkarsın dediler.