elifshnn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@albertcamus Burdaki çoğu insanın sıkıntısı iş bulamamaktan çok iibf mezunu olmak bence. Ve sayımız çok fazla o yüzden seçim yapacağımız yerlerin bize ait olması gerekir. Bir iibfli edebiyat öğretmenliği yapamıyorsa bence bir edebiyat öğretmeni de bankacılık yapmasın.
-
RE: Yapı Kredi bankası gişe yetkilisi alımı
@kuantummk kesinlikle. Keşke fırsatlar olsa ama maalesef yok her şeyi degerlendirmek gerekiyor. Ben bu işi kendime layık görmüyorum diyen nankörlük eder.
-
Tabi burdan paylasiyim hemen
elifshnn tarafından gönderilen son iletiler
-
@KamuAdayı Tabiki öyle ama deneyimsiz yeni mezunsan pek dediginiz gibi zaten olmuyor.
-
@Earth11 Bu cevaptan sonra daha emin oldum dediklerime haddini bilecek olan sizsiniz ben değil.
-
@KamuAdayı Arkadaşım durumun farkında mısınız? Yapmayın Allah askina benim arkadaşım öğretmen avmde çalışıyor ve bir sürü örnek. Zaten insanlar emeğinin, yillarinin karşılığını alsa biz buraya bunları yazmazdık değil mi? Sizce de baskı var diye vazgeçmek normal mi?
-
@Earth11 Ayrıca agresif cevap vermemişim üç kere okudum yanılıyor muyum diye ama şuan agresif cevap verdim evet çünkü tercubeleriniz sitemden ve tatminsizlikten ibaret. Benim yapıp yapamayacağıma da siz karar veremezsiniz.
-
@Earth11 ya sen kesin istifa etmemissindir seni kesin istifa etmek için zorlamışlardır. Sen böyle zaten yapamazsın orda orayı bırak sen hiç bir yerde yapamazsın. Sen ülkenin durumunu a haberi açarak biliyorsun sanırım yoksa bu tavirlarinla bilmesem Finlandiya'da yaşıyoruz sanardım. Buraya istediğimi sormakta özgürüm sende yazmakta ama bu uslup gerçekten saçma. Sanki tutup sizce calismalimiyim dedim sorarım arkadaşım sorarım..
-
@kuantummk kesinlikle. Keşke fırsatlar olsa ama maalesef yok her şeyi degerlendirmek gerekiyor. Ben bu işi kendime layık görmüyorum diyen nankörlük eder.
-
@Earth11 işsizligin zor olmadığından mi bahsediyorsunuz siz hiç avmye küfür ede ede giden bir personel gormediniz sanırım yada 12 saat ayakta çalışmadınız? 5 yıl bankada çalışmış baskı görmüş olabilirsiniz ki inşallah devleti kazanırsın her işin stresi var devlet memuru yani düz memurluk hariç. Bir vergi müfettişi bile büyük stres altında çalışıyor. Çekilecek çile değil demek bence bu devirde nankörlük kusura bakmayın.
-
@Earth11 Inanın iş bulmak daha zor ki iyi bir iş ihtimali gerçekten yıpratıyor. Baskı illaki var ama bu işsizlikte daha zor. Yapı kredi de çalışmıyordunuz sanırım?
-
Yapı Kredi bankası gişe yetkilisi alımı
Arkadaşlar Yapı Kredi bankasinda çalışmış veya çalışan tanıdığı olan kişiler varsa gişe yetkisili maaş bilgisi yan haklar hakkında bilgilendirirse çok sevinirim. Geri dönüş yaptılar sizce hakları iyi mi? Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
ileti kaldırılmıştır.