İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Asım-Us banka genel müdürlük uzmanlığı yaptım ve şu an dernekler denetçisiyim. Bölüme göre değişir ama 9-6 masabaşı evrak işi yapmak mı yoksa seyahat ederek ve denetim yaparak çalışmak mı sizin hoşunuza gider? Bence biraz tercih meselesi ama ben iş tatmini açısından denetimi seçtim ve pişman değilim.
-
@AndOne hocam asıl çalışma yeri ankara ama istanbul veya izmir de müdürlüklerde de görevlendirebilirler diye bir madde var dernek denetçiliği için . Ben istanbulda oturuyorum bu kurumun inisiyatifinde mi yoksa ben istersem istanbulu tercih edebilir miyim .
-
@AndOne üstad turne süreleri ne kadar acaba?
-
@kartalyürekli hocam henüz oralarda grup başkanlıkları yok, şu an hepimiz Ankara'da yaşamak durumundayız
-
@AndOne teşekkür ederim
-
Puanı olup başvurmayacak olan var mı arkadaşlar
-
hocam kaç puanla kapatacağı hakkında öngörünüz var mı ?
-
2019 : 91,06 sıralama 50
2020 : 92,4 sıralama 67ilk 120 bu şekilde doluyor tabi iki yılda da puanı olanlar ve geçen yıldan atanan 15 kişiyi düşersek tahminim minimum 89,5 maksimum 90,5 ile kapatır
-
@kartalyürekli min 88 max 89 kapatır
-
@Don-Pablo inşallah
-
@kartalyürekli şimdi sizin şöyle bir hesaplama hatanız var
Siz 2019 dan sadece içişlerine atanan 15 kişiyi düşüyorsunuz geriye kalan hep durmuş yerinde gibi hesap yapıp herkesin yazacağını söylüyorsunuz
İyide geçen sene 2019 puanıyla 90 üstü puanların gireceği yaklaşık 80-90 kişilik alım oldu ?
Yani 2019 puanıyla 90 üzeri alan çoğu kişi yerleşti
Kgk
Btk
Vgm
Dhmi
Vs vs vs -
@YunusEmre_58 bu yazdığınız sınavlar P48 ile alım yaptılar. P23 ile değil. Sizin hatanız da bu. Her P48i yüksek olanın P23ü yüksek olmuyor. Geçenki alımda dernekler ilanı son ilanlardan biri olmasına rağmen 89 küsürle kapattı burdan hesap edin artık.
-
@Mambaa
1.si arada 30 kişi fark var biri 90 çağırdı biri 120
2.si bu senenin ilk ilanı değil şuan 3-4 tane maliye ilanı dolu
3.su her p48 i olanın p23 u bı tik az da olsa olur
Çünkü p48 e işletme eklenmiş halidir p23
Yani p23 puanın sağlamsa p48 sağlam olduğu içindir ayriyeten ek olarak belki hafiften işletme bakmışsındirSon olarak da ben arkadaşın hesaplama hatasına yorum yaptım benim düşüncem 89.5 üzeri felan kapatmaz
Yoksa bizde 85 le kapatır demedik -
2019 puanı ile en son alımda 25 kişi başvurmuş bunlardan bi yarısı atanmış vaziyette. En. Son alıma başvurmayıp bu alıma başvuran 2019 puanlı olmaz sanırım
-
@YunusEmre_58 sizce maliye ilanına başvuran ilk ilan hakkımı kullandım deyip dernekleri es geçer mi?
-
Bu ilana sırf adını listede görmek için başvuran olacaktır. Hatta başvurup mülakata hak kazanıp en az 20 kişi de gelmez. Min 89 olur.
-
@Hasso reis bu ara trollemeyip çok mantıklı konuşuyorsun ne oluyor sana böyle
-
@hakimehanımm mart ayında 23 kişi gitmemiş sanırım
-
@kalemcanavarı geçen sene yanlış olmasın da, dernekler mahalli idareler müfettiş ve uzman yrd mülakatına hak kazanıp da lütfedip gelmeyen 50 civarı kişi oldu. Bu ne demek 50 kişinin hakkı yendi sırf ego tatmini için bu sene de aynı tipler çıkar eminim. O yüzden ben 90 altı kapatacak bir ilan göremiyorum pareto hocanın yayınladığı alım tablosunda. Belki YDS isteyenler 88 olur
-
@hakimehanımm
ya böyle ego tatmini mi olur arkadaş. başkasının ekmeğiyle emeğiyle oynarak ego tatmin eden yarın girdiği işten ne hayır görecek acaba? Gerçekten bu karakterde insanlar var ise ve bunlar kamuda kariyer grubu mesleklere giriyorlar ise vay halimize. Allah bizleri de bu ülkeyi de böylelerinden korusun.
Benim p48 ile p23 yakın. p48:90 , p23:89,3
Valla yazılanlara göre 89,3 ile sınırlardayım gibi duruyor. Galiba ya ucundan giricez listeye ya da kaçırcaz. Ego tatmini gibi “aptalca” bir sebeple dışarda kalmamıza neden olanlar olursa kendi adıma hakkımı helal etmem açıkçası.
Kritik şekilde bekleyeceğim bakalım açıklanmasını.