İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@aslan-reyiz notlar için teşekkürler.
-
@aslan-reyiz kardesim aslansin aslan Cok iyi ya hepsi
-
@aslan-reyiz Kardeşim hakkını helal et çok sağol
-
Sgk aciklansa da su il göçe basvurmasak. Bunun sacma mevzuatina çalışmayi hic istemiyorum.
-
@accosator, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz notlar için teşekkürler.
Rica ederim
-
@ikiyüzonaltı, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz kardesim aslansin aslan Cok iyi ya hepsi
Rica ederim kardeşim
-
@denetcii, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz Kardeşim hakkını helal et çok sağol
Est helal olsun kolay gelsin
-
Göç ilanı gelir mi tekrardan acaba ? Bekleniyor mu
-
@Aslan-Reyiz , cok teşekkür ederim hocam.
-
@enteresanthink, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@Aslan-Reyiz , cok teşekkür ederim hocam.
Rica ederim kolay gelsin.
-
sınav başvuru sistemi açılmış ama çok garip bir sistemleri var yarı ingilizce yarı Türkçe
kpss puanını giriyorsun, sonuç kodu giriyorsun, kpss tarihi istiyor birde sonucun resmini yüklemeni istiyor ya dayı vallahi o sınava girdim ne bu şüphecilik
Sınav ücreti de ilanda 50 tl iken sistemde 60 tl gösteriyor ve dekont numarası istiyor yahu hani kazananlar para yatıracaktı... bence şimdi başvurmayın bekleyin sınav ücreti 50 tl ye düşsün o zaman başvurursunuz şuan sistem çok karışık
-
@black bende site dahi açılmıyor hocam
-
@asya http://unitag.asbu.edu.tr/basvuru/ buradan bir deneyin
-
@asya evet şuan tekrar denedim girilmiyor sanırım hatalarını fark ettiler ve düzeltiliyor olabilir
-
@black kardeşim ilanda da 60 tl yaziyor 50 değil
-
sayfa açılmıyorr
-
@black ben hemen dün 12de açmaya calıstım sayfayı dünden beri açamadım
-
@black o dekont olayına ben de takıldım bir de profil i dolduracak mıyız lisans bilgileri falan.Gördüğüm en kötü sistem bu arada:)
-
Kpss puanı yılı kodu falan girdim kaydet dedim dekont numarasi istedi oraya da tc yazdim bu sefer dekont u yükle dedi oraya da foto atayım dedim kaydet dedim hata verdi ama kayıt alındı diyor ilk başvuru sayfasına girince alınmıştır inşallah. Çünkü bu aşamada para alicaz diye çıkmadı ilan. Kendi hatalaridir sistemin
-
Daha basvuruda dekont istemek nedir yahu ne kadar yatirilirsa kârdır diye düşünüyolar sanırım tokatlayacaklar milleti