İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Ben de 500 olarak duydum sayıyı,ancak tabiki kesin değil yanlış yönlendirmek istemem sadece duyum.Zamanı belirsiz ama sene içinde olması muhtemel
-
@AndOne çok güzel bir sayı duymuşsunuz
-
@deniz-kıyısı valla hocam inşallah gerçekleşir,artık kpss a bekleyenlerin hali fena maalesef.Hem alım çok az hem de işe başlama 6 ayı buluyor bari fazla alım olsun çok kişi kurtulsun bu dertten
-
merkez göç için duyum var mı acaba söylentiler falan
-
@eomer o zaman şöyle dua edelim hocam inşallah guy sonuçları hemen açıklanırda ona göre ilanlar gelir.
-
Guy mülakat süreci bir an önce bitsin diye duaya çıkalım bence de Ne zaman biteceğine dair bir bilgi var mı
-
@RootofAllEvil 12 15 arası sanirim
-
@AndOne hocam inş. doğru çıkar duyumunuz zira 500 çok ciddi bir sayı. özellikle eylülün ortasından sonra (guy mülakatları bitince) gelecek böyle bir ilan binlerce insanı sevindirir hayırlısı bakalım...
-
@siyahbeyaz ziraat uzman yardımcılığı mı hocam bir de ingilizcede nasıl bir şart oluyor?
-
@vlkrt ziraat değil hocam ZİRA yazdım ama yanlış okudunuz sanırım
-
@siyahbeyaz aynen hocam gözüm ilanlar görmek istiyor galiba ondan olmuş
-
@vlkrt inş. banka denen .............. ' muhtaç olmadan başka yerlere yerleşirsiniz hocam hayırlısı hakkınızda
-
@siyahbeyaz amin hocam bol bol alım olur da emek veren herkes atanır inşallah
-
@paretowilfredo hocam senden gelecek haberi dört gözle bekliyorum, sayısı ve zamanı kestirmek çok güç elbette ama motive edecek bilgiler lazım bu etapta. İnşallah güzel haberler dökersin buraya.
-
Umarim erken aciklarlarda ona gore pozisyon aliriz.
-
Son günlerde sıkıcı olmaya basladi buralar
-
@Mimar belki de ilan yakındır (murpyh kanunları)
-
Puan türü ile ilgili olarak bence müsterih olunmalı..SGK nın denetmen yrd alım ilanında belirlediği hakkaniyetten uzak,insanların 1 yıllık emeklerini çöpe atan,sgk denetmenlerinin yaptığı işle alakası olmayan derslerin ağırlıkta olduğu puan türlerinin kullanılması saçmalığını göç idaresinin farkında olarak böyle bir yanlış uygulama yapmayacağını düşünüyorum
-
@sosyolog75 goc idaresinin cok da umrundaydi
-
İdari hakimlik sınavının da olmayacağını öğrenince gözler il göçe çevrildi bari il göç gelse artık