İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Arkadaşlar il göç hakk. Bilgi verir misiniz ? Bir de Guy mu il göç mü sizce ? Tşk.ler
-
p29 ile alma olasılığı var mıdır? keşke olsa.
-
@Mehmet-Muzaffer p 29 büyük ihtimalle olması beklenen puan türü bencede olacaktır ...
-
@siyahbeyaz inşallah ilan gelirse tek işe yarar puanım o.
-
@Mehmet-Muzaffer puan ve sıralama nasıl hocam
-
@siyahbeyaz 81,93 ile 1980 hocam.
-
@Mehmet-Muzaffer sadece ilan yetmeyebilir, sayısı da önemli. 400 civarında alım yaptığında 76 puana düşen il göç 70 kişilik alımda 85 küsür ile kapattı.
-
@yamtar 250 kişilik ilan tahsis muhabbetine binaen söyledim. yoksa durumun farkındayım hocam.
-
@irmak Hocam keske bana ikisinden biri gelse seçmiyorum artik.
-
@siyahbeyaz hocam p29 kamu puanı ondan almaları çok iyi olurda yinede umutlanmamak lazım.Siz bununla alakalı bi duyum aldınız mı yoksa tahmin mi.
-
Benim tahminim merkez için p30 il göç için p31 ve p48
-
@ErtuğrulBEY hocam İçişleri muhakkak kamu lu puanlarla alır diye düşündüm onlarda 29 30 31 bunun yanına da 48 gibi birde dengeli bir puan türü olabilir şahsi düşüncem 2 veya max 3 Puan türü ister oda 29 30 48 diye TAHMİN ediyorum daha duyum alacak kadar ilerleyemedik:)
-
@sbf12345 il goc ins dedigin gibi olur ::) gerisi fark etmez
-
kurumlar birer birer yerleştirmeleri açıklıyor sanırım guy mülakat sonucundan sonra gelecek bir il göç özellikle 80 altında puanlı arkadaşlarımız için çok çok iyi olacaktır zira baya kişi önümüzden çekilmiş olacak vmy sgk teftiş denetmen kamu denetim vs vs hayırlısı bakalım görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...
-
Peki kamu yönetimi uluslararası ilişkiler siyaset bilimi vs bunlara nereden çalışacağız
-
@deniz-kıyısı
yazayım sana: siyaset bilimi ahmet taner kışlalı,münci kapani,siyasi tarih oral sander (2 cilt),uluslararası ilişkiler teorisi tayyar arı,uluslararası örgütler mehmet hasgüler,kamu yönetimi ( yönetim bilimi) ahmet nohutçunun kamusu olabilir ya da bilal eryılmaz. -
siyaset bilimine bağlı olarak birde siyasal düşünceler tarihi var ayferi göze olabilir.
-
Okulda bu kitapları kullandık hep ama bunlar ilgöç için çok değil mi gözüm korktu şimdiden
-
Göç idaresi ile alakalı bir hareketlilik var dostlar. 300 kadar bir İlgöç, 15 kadar da Merkez Göç planlanıyor. Buna dair iznin çıktığı da söyleniyor ancak teyitli bilgiler değil bunlar. Çok yetkin olmayan ama kulağına değebilecek dostlarımızın bilgileri. En azından kurumda bir hareketlilik başladı. Bu sene içerisinde olup olmayacağını soruşturmaya devam edeceğiz.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo bugun sana soracaktim sık bogaz etmeyelim dort bir yandan duyum.olsa yazar dedim allah razi olsun su bile tesvik ediyor insanı