İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Bu sene de 2016 dan farklı olmayacak anlaşılan. Seçim yatırımı da hepsini 2018 e saklıyorlar galiba bir sene alım olmayacak demek bunu gösteriyor
-
"La taknetü min rahmetillah" Allah'ın rahmetinden umidinizi kesmeyiniz.... herkesin nasibi vardir sadece sabretmek gerekiyor. Hic alım olmayacak demek kadar cok alim olacak demekte yanlis birseydir. Cunku kimse yarin ne olacagini bilemez. Sahsen hangi arkadaşa sorsam cok yogunuz cok ihtiyaç var seklinde duyum aliyorum. Ama alım olur mu bilinmez ama bilinen tek.gerçek tek bir gün bile tel bir dakika hatta saniye umitsizlige kapilmadan yarin sinava girecekmiş gibi ders calismak.. herkese hayirli aksamlar Allah yardimciniz olsun
-
ne güzel sevinmiştik yavvv. 300 400 alım olur diye . hayaller hayaller .... yine de Allah büyük . o ne dilerse o olur sonuçta.
-
Arkadaşlar 210 il göç 12 de merkez olmak üzere 222 kadro tahsisi yapıldı. Bacanağım yok dedi baldızım mümkün değil dedi, geçin bunları. Ne zaman ilan gelir bilinmez ama Kurum kadro tahsisi yaptı. İlk adım kadro tahsisidir, sonrası ilan... İlanı sabırla beklemek ve çalısmaya devam etmek düşüyor herkese...
-
Geçen sene sınavdan hemen sonra 71 kişilik ilan geldi ve bu yüzden 85 kusur bir puanla kapattı. Eğer 210 kişilik bir alim Söz konusu olursa tahminimce 80 puan ve üstü herkes sınava rahat bir şekilde girecektir. Umarım artık yavaştan ilanlar gelmeye başlar.
-
@Kutyler 8 10 bin kişilik bir alım olur mu ?
-
210 kisilik ilanda 77 78 puana dusme ihtimali var midir?
-
@simsek19 il göç pek tercih edilen bir meslek değil özellikle guy süreci tamamlandıktan sonra gelecek 210 kişilik ilanda ilk 8-9bin kişinin şansı olacak gibi
-
@irmak 400-500 kişilik kadro alınırsa dediğiniz civarda aday sınava çağırılır hocam
-
@totti onun için dostum ilan ne kadar geç gelirse o kadar iyi olur.
-
Şu an gelecek bir il göç ilanına çok ihtiyacımız var
-
@deniz-kıyısı İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017 içinde söyledi:
Şu an gelecek bir il göç ilanına çok ihtiyacımız var
Hemde nasıl Kamu puanları boşa gitmese bari
-
Kaç farklı puan türü ister acaba sıralamalar ne olur bi gelseydi ilan yorum yapabilseydik
-
Gelir Allah'ın izniyle merak etmeyin yalnız biraz gec gelmesi daha iyi olacaktır. Bu dönemlerde gelen ilanin kapanışı 80 civari olur ama sgk ve guy sonuclansa veyahut ilerleme kaydedildiginde diger alimlarda biraz belli oldugunda belki bu sefer 77 76 bandini gorebilir onun icin biraz sabır etmek ana derslerimize calismaya devam etmek en mantiklisı olur. Ne derece düşük kapatirsa o derece guzel olacagı kanaatindeyim herkese hayırlı calismalar...
-
İnşallah merkez gocte gelir
-
@sbf12345 hocam 12 tane de merkez göç kadrosu ihdası var. En hayırlı zamanda gelsin insaallah.
-
@ersagun amin hocam inşallah hepimiz için hayırlısı olur
-
Kaymakamlık mi merkez göç mu deseler merkez göç derim ,azıcık asım ağrısız basim
-
@sbf12345 kardeş hele sana bi kaymakamlık gelsin babanı da tanımazsın:)
-
@ErtuğrulBEY yazilida değil ama mülakatta gelmiyor kardeş çok uğraştım olmuyor.