İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@dumanli mesajım yerine gitmiştir altında fazla bir şey aramayın.
-
arkadaşlar bu üniversite bu sonucu nasıl 24 saatte açıkladı? üstelik pazar günü? sözlü sınav için gereken belgeler filan her şey hazırlanmış gerçekten bu kadar pratik mi başka şeyler gelmesin dimi aklımıza?
-
@yasaklı olaması gereken bu kardeşim irdelemeyelim bence. Optikleri okumak 2 saat
-
@yasaklı dostum neden biliyo musun Suriyelilerle ugrasacak eleman lazimmis acil
-
Benim de olmadı ancak bnce olması gereken bu en azından aklımzdan çıkarıp önümüze bakıyoruz her kurum bunu gerçekleştirebilse keşke
-
kaybeden olarak , kazananları tebrik ediyorum . mülakattada başarılar diliyorum arkadaşlar.
-
peki bir şeyi daha merak ediyorum yanlış sorular var ise ve bunlar listeyi değiştirecek ise bu liste ne olacak kazanan adama kazanmadın mı diyecekler mesela?
-
Yani liste tekrar düzenlenir heralde yda yanlışlar herkes için doğru kabul edilir kazananlar için değişen birsey olmaz bence
-
@yasaklı mantıklı bi soru
-
@birmagdur kazananlar için aynı şey olmaz benim yanlış isaretlediğim 2 soru doğru kabul edilir 75 sınırından 77 ile listeye girerim bunun gibi 10 kişi denk gelir ki burada yığılma vardır o zaman liste 77 ile kapatır 76 alan tüm arkadaşlar liste dışı kalır
-
@yasaklı Bunun olması için doğru cevap şıkkının değişmesi lazım.Diğer türlü yanlış sorular herkes için doğru kabul edilir.Ama üniversitenin doğru kabul ettiği cevap değişirse ve doğru cevap şıklarda varsa o zaman liste değişebilir.
-
@yasaklı 2soru dogru kabl edilirse 76 alnlarda 78 almş olcak
-
@birmagdur haklısın düşünemedim onu
-
umarım yarın sadece 65-75 aldınız gibi bir sonuçtan ziyade sizin cevaplarınız bunlar cevap anahtarı da bu diye kyk müfettişlikteki gibi bi açıklama olur
-
@yasaklı umarım o şekilde olunca kabullenmek dha kolay oluyo bakalm dha iyi yerler olur belki hocam bizede beklmye devam
-
Sınav soruları ve cevapları açıklanmadığı sürece yanlış soruları bilemeyizde itiraz da edemeyiz..Bilmediğiniz bi sorunun neyine itiraz edicezki.
-
@yasaklı hocam sizin dediğinizin haklılık payı var eğer 76 alan için doğru kabul edilen bir soru ise siz 75 almış iseniz doğru kabul edilince otomatikman sizde mülakata kalırsınız.
Hızlı açıklanması güzel olsa da bence itiraz süreci sonuna kadar açıklanmaması daha iyi olurdu şimdi bir soru iptali vs olsa durum iyice karışacak inşallah sorularda bir hata yoktur.
-
@black o yüzden boşuna dilekçe gönderip ne bileyim para filan yatırmayın bence her şey belli olmuş arkadaşlar iptal olan bir şey olmayacak kim ne derse desin bu liste tamamdır bence ayarlanmış her şey:)
-
@yasaklı içişlerinde ki gibi kesin olmayan liste deyip daha sonra kesin liste şeklinde yayınlansa yine neyse diyeceğim ama bu şekilde olmadı
-
@yasaklı hocam ben de kazanamadım ama ayarlanmış her şey diyerek listede olan arkadaşları zan altında bırakmayın derim