İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Yok artık ya resmen dalga geçiyolar yaaa . Bune boyle siz daha çok beklersiniz der gibi YAZIK...
-
Arkadaşlar bir çok kadronun açılmamasında veya talep edilen sayının çok az sayıda kadro verilerek sonuçlandırılmasında Maliye Bakanlığının etkisi var. Hiçbir kurum veya kuruluşun talep ettiği sayıda kadroya onay çıkmıyor.
-
Bunda da yüzde yüz istenilen sayı bu değildi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek zamanında kadro taleplerinin tamamına onay çıkıyordu. Şimdi 100 istiyorsun onay 25 çıkıyor. Gerçekten personel istihdamı konusunda çok cimri davranan bir bakan dönemine denk geldiniz.
-
@falanfilan kardeş 20 kişi geldi resmen komedi yaa
-
Sayın bakan öğretmenlere gelince 20000 kadro veriyor sıkıyorsa 4000 versin bakalım öğretmenler dünyayı ayağa kaldiirir
-
@antimülakat, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Bunda da yüzde yüz istenilen sayı bu değildi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek zamanında kadro taleplerinin tamamına onay çıkıyordu. Şimdi 100 istiyorsun onay 25 çıkıyor. PGerçekten personel istihdamı konusunda çok cimri davranan bir bakan dönemine denk geldiniz.
Başta MB kadroları olmak üzere diğer kurumların az alıma çıkmasının sebebini Navi Ağbal'a bağlıyorum. İibf'lilerin yüzü mevcut bakan o koltuktan giderse güler.1,5 senedir bunu dile getiriyorum ama dinleyen yok..İnşallah son yapılacak kabine revizyonunda kendisini görmeyiz.
-
her gün bu sayfaya bakıyordum umutla. bugün ilan haberini görünce sevinçten havalara uçacaktım sonra dedim ilanı oku sonra uçarsın puan listesini görünce okumayı bıraksaydım keşke. bu puanlar ne böyle derken bir de alımın 20 kişilik olduğunu gördüm. aylardır beklediğim gün bu muydu? anneme ilanın geldiğini söyleyemedim bile. ben ona üzülüyorum o bana üzülüyor. üzüntü bumerangı gibiyiz evde. neyse her şeyin hayırlısı demekle birlikte saat 20'de twitterda olun. artık bıçak kemiği deldi geçti. bu kadar kişiyiz dünya gündemine girmemiz lazım. lütfen tweet atın, atamıyorsanız RT yapın ama sessiz kalmayın. biz sustukça ilanlar küçülüyor.
-
@antimülakat bende işin tamamen bakanla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kurumlar hep personel ihtiyaçlarını dile getiriyorlar
-
Konuya kayıtsız kalmak Tercihini Yap! Ailesinin Tercihi Asla OLAMAZ! https://www.tercihiniyap.net/haber/kurum-ilanlari-iibf-mezunlarini-umutsuzluga-surukluyor
-
@antimülakat bunu heryerde yayınlamak yaymak lazım emeğinize sağlık
-
Yazık ki ne yazik. Binbir emekle alınan 2016 kpss puanlarını çöpe attılar emeklerimizle oynadılar yetmedi alay eder gibi 2017 puanlarıyla 5-10 kişilik ilanlara çıkıyorlar. Bu ülkede Maliye Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı bu haksızlıkları görmüyor mu? Daha bir kaç gün önce bir kurumumuz 2 kişilik alım için ilan verdi. Üstelik 3 aşamalı sınavlardan geçerek atama yapılacak. Hani bu siyasi yahut bürokratik büyüklerimiz bize açıkça sınava girmeyin desinler yahut alınacak bi kaç kişi belli desinler. O zaman bari samimi davranıyorlar derim. Bu şekilde devam edilirse sistemi bu hale getirenlere her gün beddua edeceğim. Emeklerimizi hiçe satanlar bu vebali nasıl taşıyorlar anlamak mümkün değil
-
#2018dekpssagrubunakadro Etkinliğe gelin lütfen arkadaşlar şu an Twitter da
-
https://www.facebook.com/groups/GOCVEILGOCUZMANYARDIMCILIGI/about/ önceki göç sınavlarında kullanılmış şöyle bir grup var. Tavsiye olunur.
-
Arkadaşlar twetr da etkinlik var katılalım lütfen
-
Şundan alan var mı nasıl içinde kanunlar da var mı? ![alt metni](görshttps://www.akfonkitap.com/il-goc-uzman-yardimciligi-ders-notlari-ve-sorulari-pmu2930el url)
-
@asya aynen ya ben de alacagim iyiyse
-
@mağdurum evet hocam ya biri yardımcı olsa
-
@mağdurum ben almaktan vazgectim hocam. 6458 sayılı kanunu ve pasaport kanununu okumak yeterlİ dediler. Siyaset bilimi vs içinse 15 sayfalık falan özetler indirdim ondan bakacağım
-
@asya bana da sadece kanun oku yeterli dediler hocam da pasaport kanununu sizden duydum
-
82,7 yle sans var mıdır çok mu ütopik olur