İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@asya yok stres değil aslında bende ki olay su sinav konuları saçma geliyor sadece kanundan mevzuattan sorarsin anlarım da kamu ulus nedir ya
-
İl göç sınavı kaçla kapatmıştı başvurusu?hepinize kolay gelsin başarılar dilerim
-
@beşiktaş1903 aman be ya kamuculara orda bari hafif kıyak olsun üniversitede eğitimini aldığımız dersler bir işe yarasın️
-
Bu arada havaalanından dönerken ankaranın kalbinde bir devlet Üniversitesi Asbü afişleri beni karşıladı️
-
@beşiktaş1903, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz sınav kaç soru bu kısımdan 20 soru yok muydu
20 soru hocam son sınav soruları yayınlanmadığı için tekrara düşen sorular yada farklı alanlardaki sorular içiçe girmiş olabilir ama dediğim gibi kamu testi geniş burası biraz da şansa kalıyor belki kamu okuyanlar bir adım daha önde olabilir.
-
@sbf12345, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz mülkiyenin sorularıyla hiç ilgisi yok 2015te yabancı bi öğretim üyesinin ankaranın bi mahallesinde araştırma yapan adamın ismini sormuşlardı.
Yıldırım bayezit ünin.soruları olsa gerek
-
Arkadaşlar sınava telefon çanta vb. şeylerle gelicez sorun olur mu,emanet bölümü var mıdır ne dersiniz?
-
@aslan-reyiz hocam uluslararası ilişkiler de baya var gibi.
-
@balans-etkisi 87.04
-
@johnnash her sinavda oluyo emanetçi birileri hocam
-
@beşiktaş1903 A ve B olarak iki kısım var sınavda. Sizin dediğiniz 20 soru A kısmı için. Orada sadece Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunun var. Geri kalan 80 soruluk kısım alan+ siyasi tarih+ uluslararası ilişkiler+insan hakları vs.
-
@johnnash ben mail atmıştım, konuyla ilgili çalışma yapacağız diye dönmüşler.
-
Üniversite yapmasa bile kyk ve gsbdeki araba ile gelip emanet alan kisa günün kârı bakan adamlar var öğrenciler gibi sınavları takip ediyor adamlar
-
Herkese başarılar.Allah yardımcımız olsun hak eden kazansın.
-
@denetcii amin.Başarılar
-
@denetcii size de hocam inşallah
-
Sırf bunu yazmak için foruma girdim ve sizin gibi duyarlı arkadaşları görünce ayrı sevindim yarın Allah yardımcımız olsun arkadaslar inşallah gerçekten emek verenler verdikleri emeklerin karşılığını alırlar herkese bol şans ... Başarılar.
-
Arkadaşlar herkese başarılar.En yakın zamanda mülakatı konuşmak da nasip olur inşallah.
-
Göç uzman yardımcılığı için para yatırcam da burada başarıyla tamamlamış biri yol gösterebilir mi? Daha önce burda okumuştum yok iban sığmıyor yok ad sığmıyor diye? Yardım edecek arkadaş özelden mesaj da atabilir teşekkürler başarılar.
-
@nfs Hocam ibanda sorun yoktu bildiğim kadarıyla alıcı isim sığmıyordu sığdığı kadarını yazmıştım ve sorun olmadı.