İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Kaç doğru ile kapatır diyeceğim ama şu an için belli olmaz sanırım
-
@denetcii SGK olsun forumu takipten çıkaracam
-
Vizyon diye bir şık işaretleyen var mı ya? Ben bi soruya Vizyon dedim sanirim son kısımda
-
@elinor-ostrom kestirmek çok çok zor şu an için, ilk 80 nasıl performans göstermiş göreceğiz
-
@dellafeu ben de vizyon yaptım
-
Arkadaşlar yabancı akademisyen çalışma izni için Çsgb ancak ön izin yök olarak geçiyor. 2016 da haberi var yeni değişmediyse sorunun cevabı yök.
-
Yabancılar hukuku soruları anlamsız saçma değil miydi? Boşuna mı ezberledik kanunu
-
@ilanmılano ben kanunu okudum ama bununla ilgili bir şey hatırlamadım hiç. Sanırım kıyıdan köşeden bir soru yapmak istemişler
-
@ilanmılano hocam iki haber var biri temmuz diğeri Ağustos
Ağustos olanda yökten alınıp csgb ye verildi yazıyor -
@denetcii tamamen katılıyorum. Insan süre bekliyor... saçmaydı sorular
-
@elinor-ostrom Hocam haberin başlığı "Yabancı uyruklu akademisyenlerin çalışma iznini artik çalışma bakanlığı verecek" 17 Ağustos tarihli. Ancak haberin sonunda önizine ilişkin yetki yök e birakilmistir diyor. Soruda önizni soruyordu
-
@ilanmılano haber mi takip etcez abi soru sormak için sormuşlar:)
-
@ilanmılano Evet hocam dediğiniz gibiymiş baktım tekrar
-
@denetcii kanunda yazmayan bir şeyi neden soruyorlar anlamak güç ya hangi kanunda geçiyorsa ondan da sorumlu tutun o zaman
-
@elinor-ostrom adım gibi eminim kanunu okuyan çoğu kişi çsgb yapmıştır
-
@denetcii ben csgb yaptım
-
@elinor-ostrom Buldum hocam da çok ayrıntı
Yök Kanunu m.34
(Değişik: 17/8/1983 - 2880/17 md.) Yabancı uyruklu öğretim elemanlarının bu şekilde atanmaları veya
görevlendirilmeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Bakanlar Kurulu kararını gerektiren hükümlerine tabi olmadan,
Yükseköğretim Kurulunca verilecek "ön izni" müteakip Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından alınacak çalışma izni
neticesinde ilgili üniversitesi ile sözleşmesi yapılır. (1)(1) 28/7/2016 tarihli ve 6735 sayılı Kanunun 27 nci maddesiyle, bu fıkrada yer alan “Yükseköğretim Kurulunca İçişleri
Bakanlığına bildirilir ve iki ay içinde alınacak olumlu görüş neticesinde” ibaresi “Yükseköğretim Kurulunca verilecek ön
izni müteakip Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından alınacak çalışma izni neticesinde” şeklinde değiştirilmiştir. -
@ilanmılano emin olduklarımı sayarken bunu doğru kabul ettim sözde diğer doğru kabul ettiklerim umarım bunun gibi olmaz:))
-
@elinor-ostrom
Ön izinler Uluslararası iş gücü kanununda yazıyodu:) -
@elinor-ostrom Hocam kurum sınavları enteresan ben hemen hemen tüm soruları buldm veya hatırladım saycam doğruları 5 çıkarcam sonra sürpriz bol olur bu sinavda