İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
arkadaşlar bu gönderiyi okuyan herkes mail atsın soruların yayımlanması için ,bu soruların yayımlanmamasıda artık sınavlarda teamül haline gelmeye başladı.ösym bile belli bir müddet sonra soruları herkesin profilinde yayımlıyor çok büyük haksızlık .
-
@safitürk69 itirazım var bu sınava diyeceğiz
-
merhaba;
25.02.2018 tarihinde yapılan il göç uzman yardımcılığı sınavının sonuçları açıklandığı zaman soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının da açıklanmasını rica ederim. Bu sayede tereddütte kaldığımız soruları görüp ona göre itiraz ederek adayların akıllarındaki soru işaretlerini kaldıracağınızı öngörmekteyim. -
@yasaklı mail göndereceğim arkadaşlar asbusim@ asbu .edu .tr buraya mı atıyoruz?
-
@yasaklı
" Merhaba" yı "Değerli yetkili" olarak degistirsek ve hepimiz bunu gondersek olmaz mi :)) -
@1903bjk selamun aleyküm yazdım Olmaz mı
-
@safitürk69
Hemen aciklicaklarsa oyle yazalim ya ben daha resmi olsun diye dedim yanlis anlasilmasin aman -
@1903bjk yok kardeşim bende birşeyler yazdım aynı metni atınca geçiştirebiliyorlar.
-
@safitürk69
Peki ben de yaziyorum simdi öyleyse sinava dair pek umudum yok ama kafamiz netlessin en azindan. -
@1903bjk farketmez üstünkörü yazdım düzeltme yapıp ortak bir şey gönderebiliriz daha göndermedim yeni sekmede bekliyor:)
-
Sayın Yetkili, 25.02.2018 tarihinde bünyenizde yapılan İl Göç Uzm. Yard. sınav sorularına yönelik belirsizliklerin giderilmesi açısından soru kitapçığının ve cevap anahtarının yayınlanmasını talep ediyorum.
-
@harristodaro sonuna da ''Gereğinin yapılmasını rica ederim. '' şeklinde ekledim onu almamışım buraya
-
Geçen sınavın açıklanma süresini ,mülakat süresini, işe başlama süresini bilen yok mu .
-
Sonuclari niye bekleyelim arkadaslar sorulari simdi aciklasinlar, 7 gunde itiraz sonuclansin sonra degerlendirme yapilsin. Derim ben
-
25 şubat 2018 tarihli il göç uzman yardımcılığı sınav sorularının ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını merak etmeyim. Teşekkürler.
-
+1 de benden
-
@safitürk69 kesin yayinlanacak da ne zaman yani onu soruyosun
-
Bu sınavın acıklanması 1 ayı bulmaması lazım ya en son sınava 1200 kişi gırmişti buna 300
-
@shady1 baskı altında hissetsinler:)
-
@asya hocam üniversiteler farklı asbü ilk defa böyle bir sınavı alıyor bildiğim kadarıyla işlemlerin hızlı yapılıp hata olması ihtimalini göze alamazlar gibime geliyor ve maillere hemen cevap gelmesi bu ilgi alakada bundan kaynaklı diye düşünüyorum inşallah kimseyi mağdur etmezler ve eğer güzel bir baskı oluşabilir ise ve göç idaresi izin verirse sorular yayınlanabilir ...