İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Yükseliş kariyer ve a kadro meslekler için yeni puan tahmininde bulunmuşlar.İki kurumda da tahmini puanlarda p29/30/31/32 yoktu. P47/48/17 felan vardı hangi mantığa dayanarak böyle bir tahmin yaptılar yürütmek güç.Şayet kamu puanlarından biri veya birkaçından çağrılmayacaksa ösym'nin yaptığı bu revizyonun hiç bir mantıksal temeli olmuyor benim nezdimde.
-
@sofuoglu yukseliş kariyeri arayıp sorasım var...neye gore tahmin etmişler????
-
@samoel valla bilemiyorum hocam ben de görünce çok şaşırmıştım.Şuan fotoğrafı aradım lakin bulamadım.Şükrü Burak Arafat hoca kpss sayfasında paylaşmıştı bi çok mesleğin eski puan türü ve yeni puan tahmini şekilde tabloydu
-
@sofuoglu ne bilirlermiş onlar kıçlarından sallıyorlar eski ilanlara bakın içinde kamunun olduğu 2-3 farklı puan türü var hem de %20 etkili olanından
-
@RootofAllEvil il goc kamu agırlıklı puan türlerinden almalıdır...internet fenomenleri neyi gore belirliyorlar anlamıyorum...p 29 ..30 ...31 ..32..40 ..48 dese anlarım...
-
Arkadaşlar görüşümü söyleyim yeni puan sistemine uygun yönetmelik çıkaracak kurumlar eskiden hem yds etkisi vardı hem de dersler birbirini etkiliyordu şimdi ikisi de yok misal önceden il göç alımında yer alan puanlardan biri p48 di içinde hem çeko hem kamu hem ulusları barındırıyordu eğer buna uyarak alım yapılacak olursa kamulu uluslu ve çekolu birer tane puan türü kullanılır
Belki eski p35 geleneğini sürdürüp şimdiki p48 i de dahil edebilirler araya tabi bu il göçte olur
Merkez için kamulu puanlar daha çok ön plana çıkacak belki tek puan türü istenecek -
Keske o yonetmeligi sinav ilanindan once cikartsalarda en azindan insanlar onunu gorebilir.
-
@RootofAllEvil valla haklısın kardeşim, ben de ilk gördüğümde şaşırdım yani nasıl bir mantıkla hazırlanmış diye.Şuan için yeni sisteme yönelik en makul tahminleri ty yönetimi yaptı benim nezdimde.Size sonuna kadar katılıyorum il göç için ben de kamu,ulus ve p48 olacağı kanaatindeyim bakalım bekleyip göreceğiz.
-
Arkadaşlar hesap nasıl siliniyor?
-
@sofuoglu hocam o tabloya nereden ulaşabiliriz varsa sende buraya yükleyebiilr misin
-
Kamusuz il göç olmaz merak etmeyin konu içeriği bakımından en kapsamli sınavlardan biri göç sınavları içinde yok yok. Siyaset,kamu ,idare hukuku ,anayasa ,uli teorisi,siyasi tarih,Türkiye ekonomisi ,uluslararsı kuruluşlar, mikro,makra,maliye ,insan hakları,yabancılar hukuku,borçlar,ceza,medeni ne ararsan var içinde.
-
Merkez göçte arkadaşın dediği gibi sadece kamu puan türünden alır tahminimce
-
@totti valla kardeşim gün içerisinde facebook'da kpss a grubunda rastladım.Şükrü Burak Arafat hoca paylaşımı yapmıştı ve tablo A Kadro'ya aitti.2 saat önce kpss a sayfasında tekrar baktım fakat rastlayamadım,denk gelseydim burada sizlerle de paylaşacaktım
-
@Kutyler hocam daha önce bu sınava girmedim 81.5 in şansı olur mu? teşekkürler...
-
İl göc sinava cagirma taban puan en az 70 degil mi arkadaslar. Sanirim gecen sene 80 baraji koymus. Ama 2013 2014 felan yanlis hatirlamiyorsam 70 puandi.
-
@ikt alım önemli kardeşim.Yüksek alın olursa 20 katı ile birlikte ilk 8000-10000 kişi sınava girebilir daha önceki senelerde olduğu gibi.300-350 kişilik bir alım bekliyorum ben şahsen.Mart ayında Genel Müdürlüğün toplantısı sırasında söylenmiş bu sayı aşağıda olabilir daha fazla da.Yıl sonuna doğru göreceğiz hep beraber.
-
Muhasebe standartları kurumu p1 p2 den alıma çıkmış, korkuyorum il göç de p3 ten falan ilana çıkar diye
-
@adam-simith Bence Kesin Gibi P41-42 Bekliyorum Ben
-
Arkadaşlar dün bahsettiğim a kadro yeni puan tahminin resim linki,resmi buraya yükleyemediğim için link bırakıyorum @totti hocam sen de bakarsın
-
@sofuoglu yine mantıklı sayılır şimdilik kgk yi tutturamamış ama olsun, il göçte de en az 1 tane kamulu puan kullanılır