İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@shady1 birincil + reel faiz ödemeleri
-
@denetcii ekonomik işbirliği sorusunun şıklarını hatırlamıyorum hiç
-
Büyümeyi sağlayana da reel harcamalar dedim
-
@ilanmılano, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@shady1 Faiz dışı denge ve faiz dışı fazlanın farkı dedim ben. bi diger şıkta da ikisinin toplamıdır diyodu. diger 3 şık alakasızdı
Pardon faiz dışı ve reel faiz ödemelerinin farkı olacak yanlış yazmışım
-
@elinor-ostrom hocam onlar zor insanın aklına gelmiyor:)
-
OECD askeri müdahale gibi bir şık yanlış olan
-
@safitürk69 hadi ya askeri gözüm görmedi görseydi onu yapardım bende.Gittim işsizlik yaptım:)
-
İçsel büyüme sorusuna sosyal güvenli harcamaları uzun vadede olumlu etkiler yaptım. Emin değilim
-
@safitürk69 Hocam ben de onu işaretledim sanırım diğerleri çok anlamsız geldi
-
sanırım realzime göre dünyaya hükmedenler mi ne diye bi soru vardı devletler çok uluslu sirketler abd vs gibi siklar vardi cok uluslu diye salladım cevabi bilen ?
-
@ilanmılano çok uluslu Devletler dedim
-
@ilanmılano hocam o Imf ve Dünya bankasıydi sanirim cevap
-
Uluslararası Ödemeler Bankası (İngilizce: Bank for International Settlements (BIS)), 1930 yılında İsviçre'nin Basel şehrinde kurulan uluslararası finans kuruluşudur. Üye ülkelerin merkez bankalarının rezerv politikaları konusunda koordine olmalarını sağlamak, ayrıca merkez bankaları arası para transferlerinde aracı olmak gibi görevleri vardır. Kaynak Wikipedia
Bu soruyu da hatırladım -
Yabançı çalışması için ön izin vardı
-
@ilanmılano ben merkez bankaları arasında koordinasyon sağlar yapmıştım doğru yapmışım :)) soruyu hatırlıyorum ama örgütün ismi aklıma gelmiyordu sağ ol hocam
-
@elinor-ostrom bende merkez bankası dediğimden kastım oydu:)
-
@ilanmılano devlet yaptım ben bu soruyu
-
@denetcii sorular karışıyor haliyle hocam
-
Sorular çok karıştı cevap yazarken belirtelim soruyu
-
Şıklar sorular her şey karıştı en iyisi beklemek Herkesin cevabı kendine göre doğru o yüzden ümitlenmektense ümitsiz beklemek daha mantıklı:)