İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@Ragnar-Lothbrok haklısınız hocam sistem bi yandan çevre bi yandan psikolojik çöküntü içerisine sokuyor insanı. Bakalım sabrede sabrede nirvanaya vardık elhamdülillah Rabbim emeklerimizi zayi etmesin.
-
500 il göç duyumları vardı bi ara noldu o iş başka bahara mı kaldı?
-
İlan geldi sandım insallah bu başlık uğurlu gelir
-
@totti Hocam 300-350 il göç uzman yardımcısı alınacağı planlanmış diye biliyorum fakat KPSS'den önce mi olur sonra mı bilemiyorum.
-
@Nles Hayırlısı olsun
-
@Kutyler ilan gelsin hepimize hayırlı oldun hocam
-
Son ilgoc sınav soruları elinde olan var mı? Kızılay sınavına gireceğim sınavı yıldırım Beyazıt yapıyor. Özelden atabilir misiniz
-
İl göç 2017 duyumlar varmı
-
@siyasetbilimci kardes yaa baslik yukari gelince ilan geldi sandim bir heves nasil actim
-
@hobbes sizde bendensiniz aynı şekilde düşünerek başlığa girdim
-
Keşke gelse ya .o kadar soru çözdüm kamudan .!)))
-
@sınavstilisti kzilatin sinavi klasik il goc test
-
İlgoc sayı duyumu alan alırsa hangi puan türünden alicak ? Ve en son alimda kaca kadar düştü gelecek ilanda taban nolur bunları tartışmanın zamanı gelmedi m dostlar ?
-
@friedman98 il göç birden fazla puan türünden alır biri muhtemelen p31 diğeri p48 olabilir. merkez göç yine p30 dan alır alırsa
-
@sbf12345 sayı tahmini var mı hocam ?
-
@friedman98 hocam inan bilmiyorum 300 e yakın bir rakamdan bahsediyorlardı ama .merkez göç en fazla 15 kişi olur .
-
@sbf12345 inşallah hocam yazı sınavsız gecirmeyelim
-
@friedman98 yalnız göç idaresi çok hantal bir kurum, mülakatlar en az 3 ay sürer açıklaması
-
@Teklif-eğrisi Kızılay da test oldu
-
@sınavstilisti sinav ilaninda klasik yaziyordu sanki oyle hatirliyorum.tuhh ya keske basvursaydim