İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@xxxkara
Hocam onun icin de haftasonuna kadar tebligat gelir dediler bu hafta gelmese bile dediklerine gore en gec haftaya gelir -
@gsgs1905 şimdi nereye yerlestigimizi ogrenemeyecek miyiz ? Aradım bakan olmadı
-
@xxxkara
Büyük ihtimal tebligatta yazar şurda 15 20 gün içinde başlayin diye tahminim bu yönde,bana söylenenden bunu anladim -
@gsgs1905 sağol dostum
-
@dellafeu yanlış başlığa yazdım özür dilerim
-
Feragat ne vakte kadar mümkün oluyor bilgisi olan var mı? Üstad sizin bilginiz var mı acaba? @pareto_wilfredo
-
-
@dellafeu kurumu arayıp bilgi alabilirsiniz hocam
-
@dellafeu
Hocam evraklar çikmak uzere feragat edecekseniz bugun kurumla iletisime geçerseniz çok makbule gecer listedekiler için. -
@dellafeu aynen hocam bu hafta gelecek tebligat ilgili kişi öyle demisti bana da feragat için mi aradın dedi
Arayın yardimci olurlar hem bizim siralamamiz hem yedekler için önem arz ediyor -
@xxxkara Hocam sürecin belirsizliğinden dolayı feragat etmeyeceğim, listedeki arkadaşların bilgisi olması açısından belirtmek istedim.
-
@xxxkara Hocam sürecin belirsizliğinden dolayı feragat etmeyeceğim, listedeki arkadaşların bilgisi olması açısından belirtmek istedim.
-
@dellafeu eyvallah
-
@gsgs1905 Erzurum yazdim
-
Tebligat gelen var mı ?
-
@xxxkara hocam tebligat mı gelecek yoksa internet sitesinde mi ilan edilecek
-
@61ts
Sagolun hocam cevap için.insallah herkesin gönlundeki yer olur -
@wilfried hocam siteden ilan edilmeyecek ben aradığımda bu hafta için tebligat gelir eve dediler aradığım kişi nereye atandiginı goruyrm ama söylemem etik olmaz dedi
En hızlı şekilde işe başlatmaya çalışıcaz dedi -
Beni aradılar ili söylediler tebligatta göndermişler ama beklemene gerek yok gidip baslayabilirsin dediler
-
@61ts hayırlı uğurlu olsun neresi gelmiş hocam