2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@marjinalmaliyt57 Sevindirdiniz hocam, sağ olun
-
@saitulukurt 60 kişilik olacak dendi mi ki
-
@mirakar evet hocam dendi 60 kişi bir ihtimal 100 kişi dendi yanılmıyorsam eğtim daire başkanıydı video olarak sosyal medyada yayınladı. Tarihide sonbahar dedi.
-
ilk defa çalışacak arkadaşlarıma tavsiye 2. kez hazırlanıyorum. Eğer ilk defa hazırlanıyorsanız Yiğit Yılmaz Mevzuat ile başlamayın. ( kitap çok iyi ). Öncelikle Ahmet nohutçu anayasa ve idare ile konuyu hikaye tadında kavrayın daha sonra Yiğit Yılmaz Mevzuat kitabı ile cila yapın. TR ekonomisine yasin çobandan hazırlanın. Türkçe için paragraf çözseniz yeter. Tarih için Tarihin pusulası yeterli. iktisat için kursa gidin. İnsan hakları Allah’a emanet
-
@marjinalmaliyt57 20 katı mülakat derken 2 katı mı demek istediniz
-
@saitulukurt halbuki o kadar da görevden alınmaları oldu diye biliyorum, inşallah 60 olmaz.
-
60 kişi demek ilk 240 a girmek demek. İlk 240 demek 80 puan demek. İnşallah daha böyle bir durum olmaz.
-
Mulakati bitirdik geldik sabah starti veriyorum insallah
-
Merhabalar
Acaba 2020 sınav sorularını toplu bir şekilde görmem mümkün mü -
@gy612 Maalesef sınavın yüzde 10 ünü açıklıyor. Ama internete yazarsan belki sınavdan çıkmış olanların verdiği sorulara göre bir derleme yapılmış olabilir.
-
@gürkan35 daha önce baktım hocam bulamamıştım teşekkür ederim
-
@gy612 Rica ederim.
-
Çok duyum paylaşmam ama enterasan şekilde mayısta sınav var diyorlar.
Böyle sınav söylentilerine dershaneci yayınevi gözüyle bakardım ama bakalım -
@merasim34 kimler onlar hocam.
-
Eğitim daire
-
Telegram gruplarında da 26 Eylül konuşuluyor ama bakalım hayırlısı olsun
-
@merasim34 komik bir yazı olmuş saygılar
-
@poohdini en az 100
-
@merasim34 Arkadaşlar bence Kaymakamlık sınavına hazırlanırken kursa gitmek çok gereksiz ve verimsiz. oturup geniş bir kaynaktan bol tekrar yapın. başka yolu yok bu işin. Kaymakamlık mevzuat çok geniş kurs mantığıyla öğrenilecek iş değil.
-
@marjinalmaliyt57 Kaymakamlık sınavı için kursa gerek yok ve kurslar yetersiz ve gereksiz bence.