2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar merhaba, ayakkabı numarası 42'nin üstündeyse mülakatta puanınız olumsuz etkileniyormuş doğru mu bu?
-
@iibf, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar merhaba kaymakamlık sınavı için tarih hakkında bir duyum olan var mi
Şu an için planlamada bir değişme yokmuş. Eylül ayında muhtemelen de daha önce söylediğim gibi 12 eylülde yapılacak.
-
@khazad-dum Güzel kardeşim neden dalga geçiyorsun ki bu 15 yıl öncede memurlar nette tartışılmış ben dalga geçmek için sormadım ciddiyim.
-
@bartinliii Aşağılama amaçlı söylemedim kesinlikle sadece bu durum bana çok trajikomik geldi. Gerçekten böyle şeyler varsa vay halimize.
-
Arkadaşlar 2020 sınav sorularına ulaşabileceğim bir yer var mı
-
Arkadaşlar ben katiplik sınavına giricem eğer olursa ve daha sonra kaymakamlik nasip olursa nasıl geçiyorum ben muvafakat alınarak geçiliyor diye biliyorum ama tam emin değilim.
-
@md1234 mailini mesaj at yollayayım kardeşim
-
arkadaslar kaymakamlik ta 30 yas uzeri olan insanlari almama durumları var mı yada bu kisilerin şanslarının nispeten daha dusuk oldugu ve kurumun mulaktlarda daha genc personele oncelik verdigi konusudnan bir fikriniz var mi?
-
bakanlıktan arkadaşı olan dostlar sınav tarihi ile ilgili duyumlar var mıdır? Bizlerle de paylaşırsanız seviniriz
-
Arkadaşlar Ahmet Nohutçu Altın seri Kanunnamede, anayasa değişikliği, genel özel af vs gibi kanunların oylama sayıları ve şekillerinin olduğu bir tablo var. Birde Hakim savcılar kuruluna, danıştaya vs seçilen üyelerin tablosu var. Kullanan arkadaşlardan ricam onların fotoğrafını atabilir mi ben kaybettimde bulamıyorum
-
@gürkan35 ben de aynı durumdayım. Katiplik olsa tek çalışacağım sınav kaymakamlık olur zaten.
-
Arkadaşlar merhabalar ,Başkent kariyerin Mülkiamir soru bankasını kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz
-
@mirakar Aynen hocam. Ama eğer geçişe izin vermezlerse boşa da çalışmaya gerek yok.
-
@gürkan35 Katipler sözleşmeli personel. Muvafakat memuriyetten memuriyete geçişte oluyor, siz istifa edip başlayabilirsiniz.
-
30 yaş üzerinde olup kazanan biliyorum
-
@vamos Teşekkürler hocam çok sağ olun.
-
@gürkan35 istifa ederiz öyle bir durumda diye düşünüyorum.
-
@vamos ben de öyle düşünüyordum siz dile getirmişsiniz teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar Ahmet Nohutçu hocanın Altın Seri İdare Hukuku kitabının yeni baskısı gelecek deniliyor. Bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili?
-
@papatyaçayı insallah öyledir hocam,daha baska bilgileri ve dusuncesi olan arkadaslarda yazarsa iyi olur