2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo üstad spor teftiş geçen yıldan beri bekliyoruz bu seferki duyum kuvvetlidir umarım
-
@paretowilfredo ustad sgk da yakin zamanda bi supriz yapabilir mi:)
-
@Willsmithh Aslında aynı duyum dostum. Pandemi sorun oldu orada biraz. Planlamanın değiştiğine dair bir şey duymadığımdan haberi yineledim
-
@adam-simith SGK'nın kendisi bir sürpriz dostum zaten
-
@paretowilfredo üstad sgk demişken 400 alımın dağılımı yine 350 ibf 50 istatistik mi olur yoksa istatistiğin 100 kişi olma ihtimali var mıdır acaba
-
@paretowilfredo ingilizce şartı koyarlar mı yoksa mesleğe girişten sonra mı istenir bilginiz var mı?
-
@paretowilfredo Üstad bende Sgk ne zaman gelir dicem belirsiz diceksin soruyu ne zaman belirlenir belirlenmesinin önünde ki engel nedir olarak değiştiriyorum. Birde İstihdam uzman yrd ilan zamanı için öngörün nedir ?
-
@paretowilfredo hocam il göç için tarih tahmininiz var mı peki . Tabloda 50-100 arası belirtmiştiniz.
-
Benim bir sorum olacak, yanıtlayan biri olursa çok sevineceğim.
Malumunuz puan türleri değişti. Yeni puan türlerinden hangi kurum, hangi puan türüyle alım yapıyor bir listesi vs. var mı?
-
@tnr17 Liste vs yok hocam. Yıldan yıldan bazı kurumların istediği puan türleri de değişebiliyor, tür sayısı artıp azalabiliyor. Girmek istediğiniz kurumların son alım ilanları fikir verir.
-
@paretowilfredo ustad sgk teftis ve denetmenlik icin bi tahmininiz var mi hangi ay da ilana cikacagina dair
-
Dostlar hazine kontrolörlük ilanı bu hafta gelir mi yoksa sene sonuna doğru mu sarkar malum birbirinden farklı çok fazla ilan olacak
-
@paretowilfredo cb strateji ve bütçe gibi kurumlardan alım duyumu var mı hiç.
-
@paretowilfredo kosgeb uzman yardımcılığı gelir mi?
-
@paretowilfredo arkadaşım bu alimlardan hangileri mühendislik olur dersiniz? Mesela RTÜK- elektronik, AFAD-jeoloji, kamu ihale kurumu - inşaat gibi tahminlerimiz duyumlarimiz var mı?
-
@paretowilfredo maliye bakanlığı risk analiz merkezi için bir alım ilanına çıkar mı yoksa artık risk analiz merkezini unutalım mı bu konuda bilginiz var mı
-
@hedefsgk hocam maliye ilanları bitti artık bu yıl.Çunku twette stajer kontrolurluk bile belirtilmiş.
-
Mali hizmet uzm yard bakanın açıkladığı ilanda yok ama pareto üstadın listesinde var,5 yıl oldu bu yıl da mı gelmeyecek ?
-
Cb strateji ve bütçeden alım duyumu olan var mı ?
-
@botan01 ben de bu ilanın geleceğini düşünüyorum ama bahar aylarında .