2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Arkadaslar iktisatta mahmut turgut ve zuhal aydın hocanin videolarindan birini izleme sansim var sizce hangi hocayi izlemeyelim daha onceden bu hocalardan ders alan arkadaslar yardimci olabilir misiniz ?
-
@abdullah_cevdet zuhal aydın on numaradır diğer hocayı bılmıyorum hem neşelidir hem özverilidir öğrencisiyle kendi ailesinden fazla ilgilenir
-
@hpolitics iktisatta 40 ta 20 yi zar zor geciyorum biraz sallayarak biraz sans eseri,zuhal hocayla 30 lu dogrulari yakalamam sizce mumkun mudur?
-
@abdullah_cevdet kesinlikle yeter ki derslerini ince ince dokuyun murat uzaktan egıtım almıstım ben cok verım aldım
-
@abdullah_cevdet Zuhal hocadan aldım. Detaylı anlatır ama tam öğretir.
-
@hpolitics ben de de uzaktan egitimi var , peki cok cok sagolun hocam tesekkur ederim.
-
@estergon-kalesi zuhal hocayi izlerim artik kotu yorum yok gibi, cok sagolun hocam tesekkur ederim.
-
yeni duyumları olan var mı yoksa covide kurban mı verdik ilanları?
-
Ne güzel hazırlanıyorduk Guy için şimdi boşluk oldu . Bu sene herhalde birşey gelmeyecek . İl göç , SGK , mhuy biri gelsede meşgale olsa
-
Aralık ayına girdik çogu ilanin bu ayda gelmesi gerekirdi tık yok bu terslikte bir işlik var duyumlari olan arkadaslar yazabilirler mi
-
@abdullah_cevdet 20sinden sonra ilan yağmaya başlar.
-
Kardeşim hemşire, bugün hastanelerindeki sağlık çalışanlarına aşı yapılmış, hastalığı geçirmiş olanlara aşı yapmıyorlarmış
-
@sbf11 hangi ilanlar muhtemelen ydsli gelecek olan spk bddk gelir.Bildiğiniz yds olmadan gelecek ilan olur mu?
-
@sbf11 sinavlari virusten dolayi subata sarkitmak icin mi aralik sonu dediniz yoksa birkac duyumunuz mu var hocam ?
-
@zenginmemur Hocam bu konuda bir fikrim yok. Geçmiş yıllara baktığımızda ilanların Aralık ayının sonlarına doğru yoğunluk kazandığını görüyoruz.
-
@abdullah_cevdet http://haksor.dpb.gov.tr/ Hocam buraya girip arşiv sekmesine tıklarsanız geçmişteki sınav ilanlarını görebilirsiniz. İlanların Aralık ayında yoğun olduğunu fark edersiniz. Ben buna dayanarak ayın 20sinden sonra ilan yağmaya başlar dedim. Yoksa aldığım bir duyum yok. Aralık ayın bütçe döneminin sonu sanırım, çok bilmiyorum. Bilen birisi düzeltse iyi olur. Dönem sonu olduğu için de kurumlar kendilerine verilen kadro sayılarının ilanını genellikle dönem sonunda, yani Aralık ayında yayımlıyorlar.
-
@sbf11 sayın hocam doğru geliyor ama maksimum 10 kişi bölüm ayrımlı yds 70 li.Stajer hazine kontrolörü gelecek kesin yds 70 olacak şekilde.
-
@zenginmemur Hocam ben YDS istemeyen kurum gelir mi, onu bilmiyorum. Zaten artık YDS istemeyen çok az kurum kaldı.
-
@sbf11 galiba verilen kadrolar yeni yılda yandıgi icin hepsi son 1 2 haftaya ilanlari sıkıştırıyor bekleyelim bi 20 gun daha inşallah güzel ilanlar gelir
-
@sbf11 evet çok az kaldı ama o kalanlar gelse bile senede en az 2000 kişi atanır.