Kpss maliye kaynak ve çalışma tavsiyesi
-
Merhaba Arkadaşlar
Kpss A maliye için kaynak tavsiye eder mısınız? Bir de konular bitince monsoriya geceyim. Ya da özellikle nereler üzerinde durmak gerekn yerler hakinda vs bir süsler yazarsanız sevinirim. -
@yenimezun1
Kusura bakmayın. Sayfa reklamından yanlış yazılımalar olmuş.
Yani kaynak önerisi. Soru çözmeye ne zaman geçilmeli. Özellikle şuraya söyle çalış şura önemli dediginiz yerler neresi onu soracaktım arkadaşlar? -
@yenimezun1 konularla soruyu beraber götür 4t maliye kaynakları kalitelidir tüm konular önemli konu eleme vergi ve tvsye ilave önem göster o sondaki 6 soru çok önemli
-
Konu olarak üstad-ı maliyeden şahsen ben epey fayda gördüm tabi bunun yanında çıkmış sorular olmazsa olmaz.
Vergi için ise matrah konu anlatımlı ve soru bankası,kpss için biraz detaylı gelebilir ama sonrasında da rahat edersiniz -
4T MALİYE çıkmış özgün soru bankası ve konu anlatımını sürekli dönersen iyi bir maliye neti yaparsın
-
@yenimezun1
Elimde özgür şahan analiz maliye var. Fikriniz var mı nasıl kaynak? -
@Willsmithh
Elimde analiz maliye konu var. Bilgin var mı nasıl? Yanina 4t maliye çıkmış alacağım fakat 2020 soruları eklenmiş halini bekliyorum. Bir de maliye soru tarzı fazla değişti diyorlar katılıyor musunuz? -
@MMmustafa
Teşekkür ederim. -
@churcill
Teşekkür ederim