

-
Dhmi avukat maaşı hakkinda bilgisi olan var mi? 657 ye mi tabiler yoksa 399 mu?
-
Bekleyen dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/ticaret-bakanligi-muayene-memuru-alim-ilani-2021-h13328.html
-
sanırım geçen yıl için açılan bir başlık vardı ama yıldan bağımsız herkes KPSS kitap önerisi yapabilir diye düşündüm. Faydasını gördüğünüz tavsiye edebileceğiniz kitap ve tavsiye sebebini yazabiliriz.
Ben kpss hukuk için 657 yayınlarını öneriyorum oldukça iyi bir kaynak kavramları farklarıyla ele almış. Kavramayı hızlandırıyor. -
Merhabalar, Kpss B grubu için Ankara’da dershane önerisi olan var mı acaba?
-
Merhaba. B grubu lisans Merkezi atamada iyi kurumlar neler? A grubundan hazırlandım daha evvel, olmadı. 2022de b düşünüyorum. Ama daha önce hiç haşır neşir olmadığımdan pek bilgim yok. Uluslararası ilşk mezunuyum. DHMİ gibi veya bi tık altında iyi kurumlar neler acaba kaç bandında almak gerekir bilgisi olan yardımcı olabilir mi
-
Bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/ticaret-bakanligi-muhafaza-memuru-alim-ilani-2021-h13339.html
-
Merhaba arkadaşlar. 2018 yılında sınava girmiştim, 2020 yılında alan puanımın süresi bitince süreçten 1 yıl uzak kaldım. P3'ten kesinlikle mülakatsız alım yapan yerler nerelerdir? Mülakat ile uğraşmak istemiyorum artık, 2 kez elendim çünkü. Puanımı alıp kesin atanırım gözüyle bakmak istiyorum artık.
-
Arkadaşlar bu kadro hakkında bilgisi olan var mı maaşlar iş tanımı görevde yükselme vs.
-
Evet kpss b yi hedefleyen arkadaşlar çalışmalara başladınız mı nasıl gidiyor 2022 inşallah benim yılım olacak ve atanacam kendi kendine yaptığım denemelerde göre şimdilik 84 85 civarı puana denk gelecek neleri yapıyorum 2022 ye kadar 90 ve üstünü alıp hedefime ulaşmayı amaçlıyorum bu puanları daha da artırmak için başka önerisi olan kaynak önerisi olan var mı ayrıca sizlerin nasıl gidiyor çalışmalar ve puanlar iyi günler dilerim
-
Arkadaşlar kızılay personel alımı 2019 yılında yine hareketlenmiş gördüğüm kadarıyla. İki yıldan fazla zaman önce açılan başlık yerine buradan devam edelim.
-
Merhaba arkadaşlar. 2018'de A Grubu'na hazırlanıp çok iyi puan almıştım. 84-88 arası puanlarım vardı. İki kez mülakatta elendim. Hatta birinin kurum sınavından 90 almıştım. 2018-20 arası çok fazla ilan gelmedi, her sene açılan GUY bile açılmadı. Bir daha sınava girmeyeceğim diyip girmedim ve özel sektörde işe başladım. 2022 B Grubu'na hazırlanmak gibi bir düşüncem var. Uluslararası İlişkiler mezunu olduğumu da hesaba katarsak; A Grubu'ndan atanmak mı daha kolay, B Grubu'ndan atanmak mı?
-
Arkadaşlar merhaba.Ankarada gidilebilecek en iyi B grubu dersanesi hangisi.Gerçekten fayda sağlayacağımız bir dersane istiyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim
-
Arkadaşlar merhaba 2020 ekonometri P3 puanım 83,6 güncel branş sıram 32, M7 2900. Üniversite memurluğu gelir mi bu sıralamaya? Sınava ilk kez girmiştim ve bu sıralamalarla ne yapmam gerektiği konusunda fikrim yok tekrardan çalışmaya başladım 😞 Deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?
-
Artık bu başlığın zamanı geldi bence. Son çeyrekte alım yapılcak deniyordu artık yavaş yavaş bunu konuşmaya bilgi paylaşmaya başlamak lazım.
PTT Personel Alımı Başvuruları nasıl yapılıyor? Kimler başvurabilir? Başvuru koşulları neler?
PTT Personel Alımı sınavı nasıl yapılır? Hangi unvanlar için sınav yapılıyor? Hangi unvanlar sınavsız girecek?
2019 PTT Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Başvuruları ne zaman başlayacak?
Şarköy Belediyesi
-
Merhaba arkadaşlar belediyenin memur alim ilani mulakatina 80 puanla kalamadim. Taban puani 55 olan ilanda 55 - 60 puan arasinda yedi sekiz kisi mulakata kalmis. Simdi mulakat asamasinda birseyler donuyor onu biliyoruzda mulakata kalmada bile boyle usulsuzluk olurmu? Sizce nasil ne sekilde hakkimi savunabilirim.
-
@paragliding sebep olarak ne belirttiler peki
-
@babanınoglukemal
Hocam hicbir sekilde ulasamadimki. Biraz arastirdim memurlar net de de 80 puan uzeri alip mulakat listesinde olmayan arkadaslar varmis. Belediyeye iyi dileklerini orda iletmisler. -
Tahsildar kadrosunda 70 puani gecen yok hocam. Ben o kadar belediye ilanina basvurdum hic boyle mulakat listesi gormedim. 2018 kpss p3 puanim yanmasin diyen 75-85 puan araliginda bi dunya adam var hocam nasil olmazda ilana basvurmaz diyorum kendi kendime.
-
@paragliding olayı ilerletmişler maşallah
-
@onuktekin
Aynen hocam ben gordum cok sasirdim en fazla listeye girememisimdir yine 82 83 le filan kapatmistir diyordum. Sonuclara bakin ne demek istedigimi anlarsiniz. Muhendis kadrolari da var orda orda da cok komik puanlar var. -
Butun bu olanlara karsi basvurulacak bir merci yokmu. Oraya buraya yaziyoruz ama sonuc alamiyoruz. Naoacagimiz sasirdik.
-
@paragliding AK Parti Tekirdağ ve Merkez teşkilatlarına ve CHP merkez teşkilatına yazın hocam. CİMER'e yazmışsınızdır zaten.
-
@onuktekin
Onlara da yazarim hocam. -
@onuktekin
Once bir ulasip listeye girememe sebebimi ogrensem neyi bahane edecekler acaba. Bu konudada belirsizlik var. -
@paragliding Yazan şartları taşıyorsanız bir şey demeye hakları yok. Şartları adaylara göre değiştiremezler ya
-
@paragliding Çok tuhaf olmuş, bu ilanın linki var mı acaba
yani ikamet vs. bir şart mı vardı da sağlamıyordunuz
-
https://www.sarkoy.bel.tr/haberler/duyurular/ilk-defa-atanmak-uzere-memur-alim-ilani/
Klasik belediye memur ilani hocam. Belgeler bile klasik kpss sonuc basvuru formu kimlik fotokopisi diploma vs.
-
@paragliding bi an önce idareye sebebini sorun, eğer peşine düşerim derseniz cevap geldikten sonra 60 gün içinde idare mahkemesine gidin, yürütmeyi durdurma istemini dilekçeye eklemeyi unutmayın.
-
@onuktekin
Istedikleri belgeler belli seyler hocam zaten ben sadece internet uzerinden basvuru yaptim. Ik gonderdim belgeleri ki onada sordum ilanda belirtiliyor buraya mi gonderecez diye evet dedi -
@babanınoglukemal @paragliding idare 30 gün içinde cevap vermeli, vermezse de idari yargı yoluna gidebilirsiniz. Dilekçe kanunu ve iyuk'u iyi okumakta fayda var
-
@paragliding Açık seçik haksızlık var burada.
-
@babanınoglukemal
Evet mahkeme yolum oldugunu da biliyorum hocam ama oncesinde neler yapabiliriz , basina gelmis arkadaslar varmi acaba merak ettim. -
@paragliding öncesinde idareye başvuru yapılır ama kimi kime şikayet ediyorsun durumu ortaya çıkar; içişleri bakanlığı iller idaresi gm ilgilenir mi bilemiyorum. Cimer'e yazılabilir ama nereye ilettiğine de bakmak lazım, belediyeye iletiyorsa yine anlamı yok.
-
@onuktekin
Aynen hocam ik maille sordum dedimki belediyenin adresi yaziyor sadece sizemi ginderecem belgeleri dedim evet burdan basvuru yapabilirsiniz dedi. Bende pdf olarak belgeleri gonderdim. Acaba isleme mi koymadilar onuda merak ediyorum