Şarköy Belediyesi
-
@plansız @onuktekin
Yaptiklarimiz onlari yipratma sabotoj vs imis -
@paragliding peki bu şartlardan taşımadığınız şart var mı?
-
@paragliding hayretler içinde okudum. Şarköy Belediyesi'ni kim neden yıpratmak istesin. Nüfusu kaç ki oranın. İlan olmasa ilçeyi bilmem. Belediye başkanının 200 küsur takipçisi var
-
@onuktekin
Yok hocam hepsini sagliyorum. Zaten baktiysaniz oyle spesifik bir sart yok. Ikametgah vs gibi oyle olsaydida zaten niye basvuruyum. -
Herseyi takipte edemiyorum hocam zamanim yok. Memurlarda bir arkadas bazi belgelere ek dilekce vermek gerekir demis ilanda yazmasada ben verdim benimki kabul edildi listede ismim var demis kafami karistirdi. Simdi bulamiyorum bulursam buraya atiyim. Diger bir arkadasta bende elden basvurdum dedikleri gibi dilekceleride verdim yinede ismim yok demis. Bu dilekce de hocam askerlik durum belgesi diyorya ona ek dilekce verilmeliymis askerlikle ilisigim yok diye
-
@onuktekin
Yani bahane cok hocam bulmak istedikten sonra bana oyle geliyor. -
@paragliding hiç güleceğim yoktu:) ama üstüme alınmadım tabi @onuktekin kast ettikleri malumlar net ve ekşi sözlükteki yorumlardır:)
@paragliding dostum belli ki sizin başvurunuz kabul edilmemiş, öyle görünüyor, yapmanız gereken bunun sebebini öğrenip ona göre adım atmak. Dilekçenizi bu minvalde yazmanızı tavsiye ederim. -
@plansız
Ben de sabotoj yazmisim sonra gorunce guldum hocam. -
@plansız yok yani kim ne yapsın Şarköy'ü. Ne diye uğraşsın insanlar açıklamaları hakikaten komik. Sanki ülke siyaseti Şarköy'e bağlı
-
@onuktekin Değil mi:)) ya ben ilk okuduğumda yozgat sandım, yerköy ile karıştırmışım:) o kadar yabancıyım buraya🤭 komik gerçekten:)
-
Arkadaslar ilanda basvuru genel sartlari bolumunde f mad. de "hangi kadroya basvuru yaptigina iliskin dilekçe vermek" diyor. Ben bunu basvuru yaparken de biliyordum ancak basvuru formunda zaten basvuru yapilmak istenen kadro diye soruyor ve orayi dolduruyoruz. Ulasabilen arkadaslarin bazilarina bunu bahane gostermisler.
-
@paragliding Böyle bahane mi olur allah aşkına
-
@paragliding
Ayrica basvuru icin adaylardan istenecek belgelerde bu dilekceyi yazmamislar da zaten. -
@onuktekin
Bende anlam veremiyorum hocam. -
@paragliding sözleşmelere minik minik yazılan tuzak maddeler gibi bu
-
@onuktekin
Ben ilk bunu okudum dedim kendi kendime --- yok a... --- artik o kivama geldim. -
Tuzaklı ilan yapmışlar, başvuru aşamasını geçen işe alınıyor
-
@plansız @onuktekin
Aslinda benim hatam her maddeyi tek tek okudum evet ama fazla fazla ver ne istiyosa basvuru formunda sormus olsada , tekrara dusmus olsada ver dilekceleri vs de o zaman ne diyecekler bekle gor. Boyle olunca insan tam anlamiyla hakkini da savunamiyor. -
@paragliding
Gerci hepsini verip listede olmayan da var ama ben kendimden mesulum ne diyim. -
@paragliding organize edememişler(!) Eğer daha açık bir süreç istiyorlarsa iyi niyetliyseler ilanı iptal edip baştan başvuru alırlar.