2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@hpolitics o zaman merkezi atamalardan sonra açıklanır. Keşke 7 Ocaktan önce açıklansa.
-
@arzuhal benim tahminim ocak ortası hocam
-
@hpolitics aslında sonra giren arkadaşların bölümleri hariç kazananlar 31 Aralık'a kadar belirlenirse 7 Ocak'a kadar da o bölümler belirlenip açıklanabilir.
LinkedIn kullanmıyorum twitterdan yazmayı düşünüyorum İbrahim Bey'e.
Kazandıysam merkezi alımda tercih yapmayacağım bir başkasının atanmasına engel olmayım
-
Acaba bugün girebildi mi sonuncu arkadaşımız.
-
@muhendisbirisi 31 aralik denmis hocam
-
@beirutde anladım hocam, sağolun bilgi için.
-
bugün arkadaşım RTÜK Başkan yardımcısı İbrahim Uslu ile görüşmüş. (sosyal medyadan yazmış) yönetmelikte 7 günlük süre var. Bu kapsamda ilan edeceğiz sonuçları, ama maalesef iki bölümde kontenjan dolmayacak, bazı bölümlerde de yedek bile bulamadık, yeterli aday bulamadık demiş.
-
@nuhyldrm61 son aday yarın giricekti erken girdi demek ki
-
@nuhyldrm61 listede girmeyenler mi oldu acaba ki böyle dedi
-
@hpolitics Yarın itibari ile 7 gün sayın demiş olabilir. 8 Ocak demek ki
-
@arzuhal haklı çıktınız sanırım hocam
-
@beirutde benim bölümümde 2 kişi gelmedi mülakata 4 kişi girecekti zaten
-
@aybs7 ne güzel. insallah sizi alirlar
-
@beirutde inşallah hocam ya hayırlısı olsun hepimizin hakkında
-
@beirutde Arkadaşlar bugün 16:00'da son aday girmiş mülakata. Korona nedeni ile giremeyen aday.
-
@nuhyldrm61 hocam mülakatlar bitmiş korona sebebiyle girmeyen arkadaşta girmiş bugğn
-
@muhendisbirisi Arkadaşlar bugün 16:00'da son aday girmiş mülakata. Korona nedeni ile giremeyen aday.
-
@kpssab hocam sağolun bilgilendirdiğiniz için. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@kpssab telekkürler hocam. Hangi bölümden girdiğini biliyor musunuz?
-
Ben telefon ettim de web sitemizi takip edin denildi. Ne zaman açıklanacağına dair net bilgi vermediler