2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@beirutde Ne demek, rica ederim. Bana kamu spotunun ve zorunlu yayınların yeni amblemini sordular (ekranda sağ üstte sarı ve turuncu şeyler var, onların ne olduğunu biliyor musun, gibisinden). Bunun dışında seçim yayınlarında bundan sonra RTÜK'ün rolü olup olmayacağını sordular. Genellikle son aylarda yapılan değişikliklere bakmanız gerekiyor, tabii başkalarına daha farklı da soruyor olabilirler.
-
@nasipinshe Onun dışında gelmedi. Aslında teknik terimler soruldu daha çok, mevzuatın kendisinden ziyade. Ürün yerleştirme, yeniden iletim gibi. RTÜK'ün günümüzde TRT ile YSK ile nasıl ilişkide olduğu (daha doğru bir ilişki içinde olup olmadığı) da soruldu. Başka hatırımda kalan yok, sanırım alana, daire ve kişiye farklı sorular sorulabiliyor.
-
@dsm0732 anladım hocam tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
-
@dsm0732 çok teşekkürler
-
Merhaba Arkadaşlar ben de bugün girdim mülakata. Rtük başkanı arka arkaya çok fazla soru sordu açıkçası biraz zorladı. Onun haricinde daire başkanı mevzuatla ilgili sorular sordu. Televizyonda izlediğim programlar ve bunlar hakkında yorum yapmamı istediler. Yaklaşık 30 dk sürdü ve çok fazla soru sordular diyebilirim. Bazı sorulara tam cevabımı veremeden başka soruları cevaplamak zorunda kaldım.
-
@aybs7 Rtük başkanı da mı mevzuatla alakalı sordu hocam
-
@beirutde hayır hocam rtük başkanı Osmanlı tarihiyle ilgili sorular sordu mevzuatı izleme ve değerlendirme dairesi başkanı sordu
-
@aybs7 teşekkürler hocam
-
@aybs7 bölümünüz tarih mi hocam?
-
@beirutde siz hangi birim için başvurdunuz hocam
-
@vuslat44 izin ve tahsisler hocam
-
@vuslat44 evet hocam
-
@babanınoglukemal Arkadaşlar cuma mülakatta Başkan yardımcısı İbrahim Uslu söylemiş, cuma mülakata birisi gelememiş perşembe adaylardan birisi korona olmuş, aralık sonuna o girecekmiş mülakata komisyon iki hafta sonra alalım demiş mülakata. Ondan sonra bir haftaya açıklamaya çalışacağız demiş sonuçlar için.
-
@kpssab öyleyse ocak ayının ortasına kadar açıklanmaz
-
Hasta olan arkadaşlara acil şifalar dilerim. Keşke süreç uzamasaydı fakat öngörülebilir bir durumdu. Online mülakat gibi bir seçenek olsaydı herkes için daha uygun olabilirdi belki şu durumda. Hayırlısı olsun herkes için.
-
Herkese gecmis olsun
Nasildi mulakatlar
Benim 40 dk sürdü -
@hpolitics benim canıma okudular 20 dk falan sürdü, sizin bölüm neydi hocam.
-
@cannboi kamu hocam
-
@cannboi mevzuatta mı alanda mi hocam
-
@beirutde mevzuatta, çok teknik geldiler bana.