2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@mcps 2019 yılındaki mülakatta alandan soru gelmemiş sanırım. Genel olarak mevzuattan sorulmuş
-
@mcps az kişi olmasından dolayı
-
Sizce mülakat ertelenir mi maliye sınavları gibi?
-
@amenis hayır. başkan yardimcisi öyle bi erteleme olmayacak dedi
-
Rtuk mu sizce hmuy tercih edersiniz ?
Maliyeye göre nasıldır genel olarak ?Hangisini tercih ederdiniz? -
@sonilanbukucu ikisi de Ankara'da ise Hmuy'u tercih ederim sonuçta kendi alanımızda çalışmak kariyer açısından daha mantıklı. Ama Rtük, Hmuy açıklanana kadar çoktan işbaşı yaptırır tercih şansımız kalmaz.
-
@sonilanbukucu Hazine ve Maliye ayrılırsa Hazine uzmanlığı ayrılmazsa RTÜK daha iyi.
-
@hışhışıhançer iletisimde 87 alan yok, siz basvurmadiniz mi acaba ?
-
Daha önce rtük te mülakata girmiş arkadaşlarımız varsa bu konudaki tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa çok iyi olur.
-
@amenis hocam geçen seneki alımın başlıgında girenler tecrübelerini yazmislar.ordan bakabilirsiniz
-
@beirutde teşekkür ederim çok..
-
referansım aranmış benim aranan oldu mu
-
@hpolitics ne zaman aranmış hocam
-
@nasipinshe geçtiğimiz hafta içi sanırım ama arandıgına dair bilgiyi bu aksam aldım
-
@amenis Bölümüm Güzel Sanatlar Fakültesine bağlıymış onun için başvurumu kabul edemezlermiş zart zurt. Akıllarınca bahane uydurup elediler.
Halbuki İletişim Fakültesine bağlı 8-10 tane bölümle YÖK'ten eşdeğerliği var dedim adama. Ama o kadar çapsızın tekiydi ki beni arayıp başvurumu kabul etmeyeceğini söyleyen adam bunu bile anlamadı.
Ben de sizinle mi uğraşacağım zavallılar diye düşünüp tamam kabul etmezseniz etmeyin dedim kapattım telefonu.
Zaten tenezzül bile etmem böyle kalibresiz çapsızlarla dolup taşan bir kurumda çalışmaya.
Ne halleri varsa görsünler.
-
@hpolitics ne sormuşlar hocam referansınıza? benimki aranmamış henüz
-
Merhaba arkadaşlar, ben herhangi bir referans yazmamıştım. Bu mülakatta dezavantaj yaratır mı?
-
@aybs7 rakiplerine göre değişir bence hocam.
yani sağlam referanslı isimler kalmışsa mülakata onlar daha şanslı elbette. ama onlar da referanssızsa ya da referanslara güçlü değilse, o zaman çok bir olumsuzluk yaşayacağınızı sanmam.
-
@tefykk Umarım adil bir yarış olur. Teşekkkürler
-
Arkadaşlar merhaba, daha önce hiç kamu mülakatına girmedim. Kamu mülakatında nelere dikkat etmeliyiz vb. konularda tavsiyeleriniz/önerileriniz var mıdır?