2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@sbf11 hocam çok iyimsersiniz. Ben verdim sosyal medya adreslerimi ama kafamda kırk tilki var
-
@nasipinshe Hocam yapılacak şey eğer bir sorgulama ise bunu güvenlik soruşturması ile Emniyet ve MİT üzerinden yaparlar zaten. Sosyal medyaya gerek var mı emin değilim.
-
Geçen sene de RTÜK sosyal medya hesaplarını istemiş. orda çalışan bir arkadaşıma göre medya ile olan ilişkisi açısından bakıyorlarmış geçen sene sosyal medya hesaplarına ulaşamayanları olumsuz değerlendirmişler, sosyal medya hesabı olmayan kişinin medya ile olan ilişkisi sınırlıdır, buraya uygun değildir denmiş.
-
Mulakat öncesi Sosyal medya hesabı isteyen bi kurum ilk defa duydum eğer güvenlik soruşturması içinse güvenlik soruşturması kalkmamışmıydı
-
@nuhyldrm61 Bahsettiğim şey tam olarak buydu işte. Sağ olun hocam.
-
@baykuş Hocam 657'deki memur olma şartları arasında yer alan 'güvenlik soruşturması yapılmış olma' şartı kaldırıldı. Güvenlik soruşturması hala yapılıyor ama. Bunun yasal dayanağı da varmış. İllegel olarak yapılan bir şey değilmiş yani.
-
@sbf11 Doğrudur hocam üst kurullara zaten rastgele adam almazlar
-
Muhakkak bi araştırması yapılır
-
1016 kişi başvurmuş. önümüzdeki hafta mülakat listesi açıklancakmis. başkan yardimcisi twitterda yazmis
-
Benim olmadı ama liste açıklanmış arkadaşlar
-
1 puanla gitti be
-
kamudayım çağrılmışım ama gidip gitmeme konusunda çekincelerim var
-
-
@paretowilfredo hocam kamu yönetimi taban puanı yanlış yazılmış
-
İşletmeden başvuru yapmıştım. Taban puan 89.75 de kaldı. Benim puanım 89.10 Bu acıyı bu hayal kırıklığını nasıl atlatabilirim mülakatlara katılım için yedek listesi yok mu, bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@nasipinshe ilettim arkadaslara dostum. Iki birim oldugu gozden kacmis saniyorum. Tesekkur ederim uyari icin
-
@hpolitics neden çekincede kaldınız sorabilir miyim özel değilse? Kurumdan dolayı mı?
-
Daha önceki mülakatlarda daha çok alandan mı sormuşlar mevzuattan mı bilen var mı?
-
Arkadaşlar ben kuruma 90.9 P29 Kamu Yönetimi puanı ile başvurmuştum lakin listede ismimin olmadığını görüyorum. Fakat 88.67 puan ile listede bulunan var. Her daire başkanlığına özel mi puan belirleniyor, ilk defa böyle bir şey görüyorum, o yüzden soruyorum. Ben izleme ve değerlendirme daire başkanlığını seçmiştim.
-
@meursault başvuru sırasında ona göre tercih alınmıştı ve sıralama da ona göre yapılmış evet