2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@beirutde 88 puan işletme için hocam.
-
Neredeyse bütün kurumlar sosyal medya soruyor. Sebebi nedir arkadaşlar bilen var mı? Kullanmak mı tercih edilen yoksa kullanmamak mı?
-
hocalarım iyi günler. Kurum tarafından aranmamak sınava girmeye hak kazanamadığımız anlamına mı geliyor?
-
Sadece RTÜK te mi yoksa diğer alımlarda da mı soruluyor acaba sosyal medya , birde ne işlerine yarayacak , neden böyle bir istekleri var acaba
-
@islamtarihcisi belki başvurunuz henüz ulaşmamıştır.
-
@sbf11 Ben ilk defa bu kurumda duydum başka hangi kurumlar soruyor ki?
-
@cannboi hocam ben elden teslim ettim 1 hafta önce. bu halde sıralamaya giremeyeceğim anlamına mı geliyor sizce?
-
olabilir hocam bölüm ve puanınız nedir? mesela iibf kamu da falan 90'ın altına imkansız. çok başvuru var çünkü.
-
@islamtarihcisi hocam yanlış bir şey söylemek istemem kurumun işleyişini bilmiyoruz en sağlıklısı listenin yayınlanmasını beklemek.
-
@tefykk hocam ilahiyat 72 puanım. İlahiyatta bir ihtimal olduğunu düşünüyorum ondan dolayı. Yoksa 90’ın altı diğer bölümlerde çok zor olduğunu biliyorum.
-
@cannboi haklısını hocam. Çok başvuru var ve esnek çalışmaya geçildiyse tahminde bulunmak sağlıklı olmayacaktır
-
@islamtarihcisi ilahıyatsa ihtimal var hocam haklısınız. belki mülakattan sonra da istenebilir sizden. geçen sene mülakatın ardından istenmiş sosyal medya hesapları.
-
@tefykk sağolun hocam. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Her şey nasip.
-
@filyasyoncu @Carpe-Vita Hocam İletişim Başkanlığı mülakatında soruldu bana. Ziraat Bankası ve Halkbank müfettiş yardımcılığı mülakatlarında da bir arkadaşıma soruldu. Artık kurumlar sosyal medya kullanıp kullanmadığımızı sormaya başladılar. Bunun sebebini gerçekten merak ediyorum. Kullanmak mı iyi yoksa kullanmamak mı bilmiyorum gerçekten.
-
@islamtarihcisi Hocam daha başvurular bile bitmedi. O yüzden kimin mülakata kalıp kalmayacağının şu aşamada belli olması mümkün değil. Yarın akşam başvurular sona erecek.
-
@sbf11 Bu bağlamda kullanmamak daha iyi sanırım. Nedeni aşikar
-
@carpe-vita sanmiyorum. kullanip kullanmamaktan ziyade ne var ne yok onlara bakiyolardir
-
@beirutde Onu kastetmiştim zaten hocam. Arkadaş kullanıp kullanmamayı sorduğu için o nedenle öyle dedim. Hiç hesabınız olmazsa bir sıkıntı da olmaz
-
@carpe-vita tabi canim en temizi
-
Sosyal medya kullanmak aranan bir nitelik de olabilir. Sonuçta dünya artık alternatif medyanın etkili olduğu bir yer haline geldi. Belki de sosyal medya kullanmak yeniliklere ayak uydurabilmenin bir göstergesi olarak yorumlanıyor? Ayrıca hiçbir sosyal medya hesabına sahip olmamaktan dolayı kurumlar 'kıllanabilirler' mi? Bunları da düşünmeden edemiyor insan.